Başlıktaki işlemciyi kullanıyorum 3.30 GHz çalışma hızı var, bunu sanırım 4.30 GHz'e çıkarılabiliyormuş, nasıl çıkartabilirim?
Başlıktaki işlemciyi kullanıyorum 3.30 GHz çalışma hızı var, bunu sanırım 4.30 GHz'e çıkarılabiliyormuş, nasıl çıkartabilirim?
Nasıl takip edebilirim cikip cikmadiginiBu bahsettiğiniz OC değil, Turbo Boost. BIOS'da bir işlem yapmadıysanız otomatik olarak o hızı görecektir.
Tabii boşta görmez. Oyunda görür mesela.
3200 mhz ram kullanıyorum ama attigim fotoğraf da 3004 mhz olarak gosteriyor nedenOlması gereken gibi. Her zaman 4.3 Ghz olacak diye bir durum yok.
O ekran kartı belleğinin değerleri. RAM frekansınızı merak ediyorsanız arama kısmına CMD yazıp "wmic memorychip get speed" yazın. Bellek frekansları CPU frekansı gibi artıp azalmaz. Sabittir. CPU karşısından yazan değer CPU frekansı.3200 mhz ram kullanıyorum ama attigim fotoğraf da 3004 mhz olarak gosteriyor neden
Bu mem. Yazan ekran kartı ile alakali mıO ekran kartı belleğinin değerleri. RAM frekansınızı merak ediyorsanız arama kısmına CMD yazıp "wmic memorychip get speed" yazın. Bellek frekansları CPU frekansı gibi artıp azalmaz. Sabittir. CPU karşısından yazan değer CPU frekansı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.