INTEL Core i3 2100 Sistem Toplama

En başta ekran kartını değişmelisin. 4850 ile güncel oyunları, -başta Crysis 3 olmak üzere- oynayamazsın. Directx 11 destekli bir karta geçmelisin. Benim şahsi fikrim HD 7850'den yana.

Bilgisayar benim ve bunu toplarken bilgisayar hakkında hiç bir bilgim yoktu açıkcası. Bilgisayarımı toplayan kişinin bir teknik servis'i var. Yaşadımız bölge taşra olduğu için diyer insaların etkisinde kaldığımızdan dolayı ucuz olsun iyi olsun mantığıyla hareket etmiştik. Tek dikkat ettiğimiz ram'ların GB si ekran katının GB si oldu Votex 4gb ram ve asus 1 GB ekran kartı demişti. Ben buna sevinmiştim sizin videoalrınzı izliyerek bilinç sahibi oldum. Ney doğru ney yanlış sizler sayesinde öğrendim. Tabi o zamalar dediğim geçen senenin zaman dilimi 2012'nin yani. Anakart hakkında hiç bir bilgim yoktu. Ram mhz si ve cl si hakkında hiç bir şey bilmiyordum. Bidğim tek şey güzel monitör şık bir kasa ve GB lerde yüksek olunca tamam diyordum.

Sizleri takip ettikten sonra neyin doğru olduğunu yeni anladım. Elimdeki imkanlar doğrultusunda 1,5 ayda düzenledim Cpu mu. İlave 8 GB ram ekran kartınımı yükselttim, power ımı yükselttim, soğutucumu değiştirdim, ram'lerime soğtucu aldım. İlave fanlar takarak hava akımı düzenlemeye çalıştım. Yine sizin bi videonuzda thermaltake ile Cpu lar la ilgili bi videonuzu izledikten sonra macunumu bile Thermaltake aldım. Benim ilham kaynağım oldunuz. Sizi 2 aydır takip ediyorum ben ve arkadaşıma sürekli diyorum Recep'e sorsak şundan varmı diye varsa para göndersek bize göndebilirmi bunun gibi sorular. Hiç bir şey bilmeyen beni ve arkadaşımı bu denli bilinçlendirdiniz. Teşşekkürler size yakında yeni Cpu toplamak için ayırdığım bütçeyi size yazıp görüşlerinizi almayı planlıyorduk bizde. Yaptığınız şeyler çok iyi TEşekkürler Recep Baltaş. Teşekkürler Technopat.

Bilgisayar benim ve bunu toplarken bilgisayar hakkında hiç bir bilgim yoktu açıkcası. Bilgisayarımı toplayan kişinin bir teknik servis'i var. Yaşadımız bölge taşra olduğu için diyer insaların etkisinde kaldığımızdan dolayı ucuz olsun iyi olsun mantığıyla hareket etmiştik. Tek dikkat ettiğimiz ram'ların GB si ekran katının GB si oldu Votex 4gb ram ve asus 1 GB ekran kartı demişti. Ben buna sevinmiştim sizin videoalrınzı izliyerek bilinç sahibi oldum. Ney doğru ney yanlış sizler sayesinde öğrendim.Tabi o zamalar dediğim geçen senenin zaman dilimi 2012'nin yani. Anakart hakkında hiç bir bilgim yoktu. Ram mhz si ve cl si hakkında hiç bir şey bilmiyordum. Bidğim tek şey güzel monitör şık bir kasa ve GB lerde yüksek olunca tamam diyordum.
Sizleri takip ettikten sonra neyin doğru olduğunu yeni anladım. Elimdeki imkanlar doğrultusunda 1,5 ayda düzenledim Cpu mu. İlave 8 GB ram ekran kartınımı yükselttim, power ımı yükselttim, soğutucumu değiştirdim, ram'lerime soğtucu aldım. İlave fanlar takarak hava akımı düzenlemeye çalıştım. Yine sizin bi videonuzda thermaltake ile Cpu lar la ilgili bi videonuzu izledikten sonra macunumu bile Thermaltake aldım. Benim ilham kaynağım oldunuz. Sizi 2 aydır takip ediyorum ben ve arkadaşıma sürekli diyorum Recep'e sorsak şundan varmı diye varsa para göndersek bize göndebilirmi bunun gibi sorular. Hiç bir şey bilmeyen beni ve arkadaşımı bu denli bilinçlendirdiniz. Teşşekkürler size yakında yeni Cpu toplamak için ayırdığım bütçeyi size yazıp görüşlerinizi almayı planlıyorduk bizde. Yaptığınız şeyler çok iyi TEşekkürler Recep Baltaş.Teşekkürler Technopat.

Çok haklısın dostum bende donanım bilgimin çoğunu Recep abi ve Technopat sayesinde öğrendim. Bir teşekkürde ben edeyim. İleride büyük ihtimal ile ekmek param bu bilgiler ve dahada öğreneceğim bilgiler sayesinde çıkacak. Üniversitede bilgisayar programcılığı bölümü okuyorum. Teşekkürler.

Kardeş sen bu bilgisayarı çöpe at en iyisi.
Sen bir bütçe belirle.
Bizde sana güzel bir oyun bilgisayarı önerelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı