İntel Core i3 2120 @ 3.30 GHz Sisteme göre anakart önerisi

• Konuyu başlatan Berke Geyik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.109
B

Berke Geyik

Ziyaretçi
Arkadaşlar sistemim şudur:

1)Intel Core i3 2120 @ 3.30 GHz
2)PEGATRON IPXSB-H61
3)Gskill 4 GB Ripjaws DDR3 1600 MHz CL9 Tek Modül Ram
4)ASUS HD 7790 DirectCU II OC
5)Seagate 500 GB Barracuda SATA 3.0 Harddisk
6)Cooler Master RC-K350 600W Kasa

Bu donanımlara sahip olmama rağmen oyunlar kasıyor ve işlemcim çok ısınıyor.Sorunun anakartın modelinden ve eski olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Anakart üzerindeki işlemci fanının monte edildiği yer kırıldı bu yüzden işlemcim soğutulmuyor ve oyunlarda fps düşüşü yaşıyorum en fazla 200 TL ' ye anakart önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an dolar 2TL'yi bulmuşken almayın ! Çünkü o fiyata daha iyi anakartlar alınabilir sonra.

- - - Güncellendi - - -

İntel'in soğutmasını mı kullanıyorsunuz ?

Arkadaşlar sistemim şudur:

1)Intel Core i3 2120 @ 3.30 GHz
2)PEGATRON IPXSB-H61
3)Gskill 4 GB Ripjaws DDR3 1600 MHz CL9 Tek Modül Ram
4)ASUS HD 7790 DirectCU II OC
5)Seagate 500 GB Barracuda SATA 3.0 Harddisk
6)Cooler Master RC-K350 600W Kasa

Bu donanımlara sahip olmama rağmen oyunlar kasıyor ve işlemcim çok ısınıyor.Sorunun anakartın modelinden ve eski olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Anakart üzerindeki işlemci fanının monte edildiği yer kırıldı bu yüzden işlemcim soğutulmuyor ve oyunlarda fps düşüşü yaşıyorum en fazla 200 TL ' ye anakart önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler.

"Anakart üzerindeki işlemci fanının monte edildiği yer kırıldı".

Fotoğraf çekme imkanı var mı?

4 ayaktan 3 tanesi anakartın üzerinde takılı,bir tanesi ise çıkık.Yerinden çıkmış takılamaz durumda yani yeni almak şart.

- - - Güncellendi - - -

Şu an dolar 2TL'yi bulmuşken almayın ! Çünkü o fiyata daha iyi anakartlar alınabilir sonra.

- - - Güncellendi - - -

İntel'in soğutmasını mı kullanıyorsunuz ?

Evet Intel'in soğutmasını kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı