İntel Core i3-2130 ile R9 380

Tosuncuq

Hectopat
Daha fazla  
Msi R9 380 4GB olanı modeli alındı bütçem kalmadı şuan kullanmakta olduğum Intel core i3-2130 işlemcim ile sıkıntı yaşar mıyım darboğaz yani bütçem kalmadı malesef işlemci alamam ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın oyunlarda işlemciye yük bindirecek ayarları biraz kısarak ekran kartına yüklenirsen hiç bir sorun olmayacaktır.

Gta 5 gibi geniş alanda çok fazla obje olan oyunlarda bazı sahnelerde sıkıntı çıkarabilir. İkisini kullanırsan eğer sonucunu burda paylaşabilir misin?

Oynuyacağım oyunlar GTA V,Battlefiled 3,Battlefield 4,Advanced Warfare,Assassins Creed Serisi vesayre oyunları oynamayı planlıyorum?
GTA V de problem olacağını sanmıyorum. Diğer oyunlara bir bilenin bakması lazım bence. Tahminimce bir darboğaz söz konusu olamaz. Ancak olursada oyun içi ayarlarda eğer mevcut ise işlemciye yük bindiren ayarları kısıp ekran kartına yük bindiren ayarları yükseltirsiniz. GTA V de bu ayarlar mevcuttur.

Fikir oluşması açısından söylüyorum. Bende i3 4160 ve r9 285 var. Gta 5 te işlemci kullanımı %100'e ulaşıyor ve gpu kullanımı ara ara düşüyor tabi fps'de. Eğer sende sıkıntı çıkarmazsa benim işlemcide sorun var. Diğer hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım. Not olarak; gta 5 orijinal değildi.

Ne yapmam gerek darboğaz sorunu kesinlikle yaşarmıyım? işlemci yüzünden aldığım ekran kartınıda kullanamıyacağım (n)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı