Intel Core i3 4160 ve GT 730 Sistem macOS Kurulumu

BIOS'a bakarak anlayabilirsin UEFI devre olup olmadığını.
UEFI kurulum yaptım clover configurator den efi partitionsda efi bölümünü de görüntülemeyi başardım fakat orada mount ettim kopyalamam gerekenleri de kopyaladım fakat USB'den boot almadan sistemi açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her seferinde bu ekran geliyor ve ayarlardan inject Nvidia'yı yalnız bırakmadan açılmıyor.
20190405_023239.jpg

Üstadım yaptım. UEFI ayarlarını yaptıktan sonra başlangıcı HDD yapınca direk açılmıyor bu kurulum ekranı çıkıyor. Ayarları kaydedip USB'den clover klasörünü kopyalasam bile sorun gene aynı.

Ben hatayı tam anlamadım açıkcası. Dediklerimi tam olarak uyguladığına emin misin ? Şu şekilde yapabilirsin yaptığın adımları video olarak paylaşabilirsen nerede hata yaptığını görebiliriz.

Ben hatayı tam anlamadım açıkcası. Dediklerimi tam olarak uyguladığına emin misin ? Şu şekilde yapabilirsin yaptığın adımları video olarak paylaşabilirsen nerede hata yaptığını görebiliriz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı