İntel Core i3 4330 Mavi Ekran

yagizhco

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba Technopat'lar

Dün akşam bilgisayarım mavi ekran verdi ve hata kodu olarak Watch_Dog_Timer benzeri birşey yazıyordu. Yabancı forumlarda araştırmaya kalktım ve işlemcinin çekirdekler arası iletişimde sıkıntı var gibilerinden yazılar okudum. Çözüm olarak ise bazıları biostan sadece 1 çekirdeği çalıştırmaya ayarlamış. Bende denedim ve bilgisayar sorunsuz açılıyor. Hiç bir işlemde sıkıntı yaratmıyor. Ama tabi performans baya bir düştü. Oyunlardada daha çok etkisi görülücektir. Bu duruma bir çözüm var mıdır arkadaşlar ?

Ne test gerekiyorsa yaptım artık öyle olcak. Serviside beklemek bir ölüm. Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler. İyi sabahlar.

Biraz önce bir gelişme oldu. Aklıma geldi bir anda çarpan kilidini azaltıp cpu hızını düşürmek ve bütün çekirdekleri tekrar aktif etmek. 35x değerini 30x değerine çektim ve 3,5 GHZ olan hız 3.0 Ghz hıza gerilemiş oldu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda sorunsuz açıldı. Kısa süreli stres testi yaptım donma olmadı. Battlefield 4 gibi oyunda 15 dk durdum ultra grafiklerle herşey açık. Sıkıntı yaratmadı. Sorun ufak bir eksikle çözüldü. O da 0.5 Ghz hız :)
Düşüncelerinizi alabilirmiyim bununla ilgili olarak. Garip bir durum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı