Buyurun. Sistemin monitörsüz fiyatı 2030 TL.Sinerjiden R9 380'li bir sistem atar mısınız size zahmet ?
Buyurun. Sistemin monitörsüz fiyatı 2030 TL.Sinerjiden R9 380'li bir sistem atar mısınız size zahmet ?
Teşekkür ederim. Ve son sorum: 2 GB ekran kartı ile 4 GB ekran kartı arasındaki fark nedir ? Performansta çok değişiklik olur mu ?Buyurun. Sistemin monitörsüz fiyatı 2030 TL.
Eki Görüntüle 158096
Fazla VRAM isteyen oyunlarda performans farkları olur. 1080p için 2GB yeterli, 4GB için bütçeyi arttırmanıza gerek yok.Teşekkür ederim. Ve son sorum: 2 GB ekran kartı ile 4 GB ekran kartı arasındaki fark nedir ? Performansta çok değişiklik olur mu ?
teşekkürlerB150M anakartla i3 6100 alacağına H110M anakartla i5 6400 alman yararına. Tam fiyat performans topladım. Monitörü senin zevkine bıraktım.
Eki Görüntüle 158111
Özür dilerim, düzgün açıklayamadım sanırım. Evet var ama ekran kartı 12 pin PCI-E bağlantısı istiyor. Güç kaynağında 8 pin PCI-E bağlantısı bulunuyor. Kısaca güç bağlantıları R9 380 için yetersiz.@semcel Hocam ilgin için teşekkür ederim. Bu güç kaynağının 6+2 güç bağlantısı var.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.