Intel Core i3 işlemciye uyumlu parça toplama

Sadece ekran kartı yükseltmesi yapmak istesem de mi işe yaramaz ? En azından bir nebze hızlansın sistem. Ekran kartından falan da vazgeçip sadece RAM mi alsam ?

X3440 alın anakart değiştimenize gerek kalmaz.
İkinci elden 750 Ti gibi bir kartı ucuza bulabilirseniz veya RX460 gibi.
bir de 2*4 DDR3 1333MHz RAM alın. (PSU'nun yettiğini varsayıyorum.)

X3440 alın anakart değiştimenize gerek kalmaz.
İkinci elden 750 Ti gibi bir kartı ucuza bulabilirseniz veya RX460 gibi.
bir de 2*4 DDR3 1333MHz RAM alın. (PSU'nun yettiğini varsayıyorum.)
560 daha iyi olur diye düşünüyorum. 2 GB alınacağı için pek fark olmaz fakat daha güncel. 460, 550, 560, 750Ti, 760 alınacaksa 768P monitör kullansın arkadaş. O kartlar artık 768P kartı çünkü.

Bunu alabilirseniz çok iyi olur. Çok uygun fiyatlı ve OC ile 560 2 GB civarlarında denebilir.

E sende 600 TL bütçem var yazma 2000'li yıllarda mısın şu zamanda 600 TL'ye bir şey kalmadı anla paranı ona buna harcama git biraz daha biriktir 2012 yılında bile 13000 TL'ye workstation sistem topladım.

Burada sana o kadar çok şey yazardım ama yazmaya değecek insan değilsin çünkü anlamıyorsun. Seneye evimde olmama ihtimalim var meslek okuyacağım diyorum ve o yüzden fazla birşey almak değil amacım,bir nebze de olsa hızlandırmak diyorum. Gerçekten çok can sıkıcısın ayrıca sistem toplamaktan anladığını sanman da komik ve ironik.

E kardeşim gelecek seneye kadar biriktir paranı daha iyi parçalar topla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…