İntel core i3'e Ekran Kartı

Batuhan Doğan

Hectopat
İki ay öncesinde vatan bilgisayar'dan Casper marka bilgisayar kasası aldım. Ürün 2 yıl garantili. Sistem özellikleri ise

• İntel core i3,
  • 4GB Ram,
  • 3.40 Ghz,
  • AMD HD 5450 1GB 64 Bit.

Ekran kartı gördüğünüz üzere iyi değil. Oynadığım oyunlarda kasma yaratıyor. (Mafia 2, Crysis Ets 2 vb.). Ekran kartını değiştirmek istedim fakat garantisi olduğu için Casper müşteri hizmetini aradım. Kabul ettiler. Bir tane uyumlu iyi bi ekran kartı almayı düşünüyorum. Yalnız psu falan bilmiyorum. O yüzden yanlış bir iş yapmayalım. Bütçem ise 250-300 TL. Özellikle Mafia 2,Crysis 2 vb. Oyunları high seviyede oynamak istiyorum. Bu seviye ve bütçeye göre ekran kartı önerir misiniz ?

Hocam siz ilk başta "Casper" marka almakla hata etmişsiniz. Biz hep diyoruz casper pişmanlıktır diye. Keşke PSU sunu bilseydiniz o zaman daha iyi yardımcı olurdum. GTX 660 alabilirsiniz. AMD R9270X te olabilir. Veya HD7570 felan. Diğer arkadaşların önerisine bakalım.

Kasa garantili. Şimdi soracaksınız garantili kasada nasıl ekran kartı değişimi yapacaksın diye. Buradaki casper bayisinde taktırıcağım kabul ettileri garantisi bozulmazmış. Kasanın kapağını açamadığım için psu sunu bilmiyorum. Yardımcı olursanız teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı