Intel Core i5 10400F sistem toplama

burakrc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar açtığım defalarca konu üzere oyun oynamak için toplamak istediğim sistemde Ryzen 5 3600'den i5 10400F'ye geçiş yapıyorum. Aşağıda topladığım sisteme ait bir görüntü bulabilirsiniz. 7.000, 00 TL bütçem var. Bu sistem ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca geri kalan tutarada GTX1650S almayı planlıyorum. Düşüncelerinizi belirtir misiniz? PUBG, CoD Warzone, Cyberpunk, GTA 5 gibi oyunlarda bu sistemle bütün sorunlar yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    76 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar açtığım defalarca konu üzere oyun oynamak için toplamak istediğim sistemde Ryzen 5 3600'den i5 10400F'ye geçiş yapıyorum. Aşağıda topladığım sisteme ait bir görüntü bulabilirsiniz. 7.000, 00 TL bütçem var. Bu sistem ile ilgili bir sorun yaşar mıyım? Ayrıca geri kalan tutarada GTX1650s almayı planlıyorum. Düşüncelerinizi belirtir misiniz? PUBG, CoD Warzone, Cyberpunk, GTA 5 gibi oyunlarda bu sistemle bütün sorunlar yaşar mıyım?

Hocam SSD'den veya HDD'den kısarsanız ekran kartı olarak 1660 Super alabilirsiniz.

Gayet güzel sistem.

Çok teşekkür ederim olmazsa 240 GB bir SSD ve 1 TB harddisk ile 1660S alacağım. Başka önerisi olan varsa beklerim.

Şuan satmakta olduğum bilgisayarda ki harddiski sökeceğim olmazsa :)
O da olur, ekran kartını daha iyi alabilecekken sonradan takabileceğin HDD'yi şimdiden almamak oldukça mantıklı, ekran kartını değiştirmek HDD'ye göre oldukça zor sonuçta. Bu arada Burst modeli P210'dan daha iyi diye biliyorum ama yine de 860 EVO, Sandisk Ultra 3D veya WD Blue öneririm, arada pek fiyat farkı yok zaten.

O da olur, ekran kartını daha iyi alabilecekken sonradan takabileceğin HDD'yi şimdiden almamak oldukça mantıklı, ekran kartını değiştirmek HDD'ye göre oldukça zor sonuçta. Bu arada Burst modeli P210'dan daha iyi diye biliyorum ama yine de 860 EVO, Sandisk Ultra 3D veya WD Blue öneririm, arada pek fiyat farkı yok zaten.
Tamamdır önerileriniz için çok teşekkür ederim

Bu sistemle tabi koyabileceğin ekran kartına göre değişir ama güncel hiç bi oyunda sorun yaşamazsın, 1660 veya rx5500 serisi önerebilriim ekran kartı olarak, hdd banada gereksiz geldi illa 2 tb istiyorsan 960gblıklar şuanda 800'e seagate bulunabiliyor 2 tane 960lık ssd alabilirsin neredeyse o paraya 2 tb'a yakın ssd olur

Bu sistemle tabi koyabileceğin ekran kartına göre değişir ama güncel hiç bi oyunda sorun yaşamazsın, 1660 veya rx5500 serisi önerebilriim ekran kartı olarak, hdd banada gereksiz geldi illa 2 tb istiyorsan 960gblıklar şuanda 800'e seagate bulunabiliyor 2 tane 960lık ssd alabilirsin neredeyse o paraya 2 tb'a yakın ssd olur

Hocam daha bu forumda James Donkey SSD önereni görmedim ve sürekli kötülüyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı