Intel Core i5 10400f ve RX 580 macOS kurulumu

ybrzcn

Hectopat
Merhaba masaüstü sistemime macOS kurmak istiyorum. Sistemin özellikleri Intel i5 10400f, AMD RX 580, 32 GB RAM ve 256 GB SSD. Sistem bu sürümü destekliyor mu ve GPU driverı kurabiliyor muyum ? Eğer desteklemiyorsa işlemcimde entegre GPU olmadığı için kullanamaz mıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin uyumlu, AMD ekran kartın da uyumlu.
Buradan indirip kurabilirsin.

Bir sorum daha olacak MacOS'u kurduktan sonra Secure Boot'u açabilme şansım var mı işimin büyük bir çoğunluğunu Windows tarafında yapmaktayım ve ayrıca Valorant gibi bazı oyunlar Secure Boot istiyor.

Sistemin uyumlu, AMD ekran kartın da uyumlu.
Buradan indirip kurabilirsin.

Bir sorum daha olacak MacOS'u kurduktan sonra Secure Boot'u açabilme şansım var mı işimin büyük bir çoğunluğunu Windows tarafında yapmaktayım ve ayrıca Valorant gibi bazı oyunlar Secure Boot istiyor.
Açabilirsin ama bazı sistemlerde sorun olabilir. Sorun olursa macOS kullanacağın zaman Secure boot disable edersin.

Açabilirsin ama bazı sistemlerde sorun olabilir. Sorun olursa macOS kullanacağın zaman Secure boot disable edersin.
Merhaba kurulumu sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdim fakat ssd gözükmüyor sadece Windows'un bulunduğu SDD gözüküyor yardımcı olur musunuz.

Merhaba kurulumu sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdim fakat ssd gözükmüyor sadece windowsun bulunduğu ssd gözüküyor yardımcı olur musunuz.
Ayrıca şuan hiçbir şekilde açamıyorum macOS USB olsa da olmasa da. EFI dosyalarını değiştirmiştim ama içinde bir klasör daha vardı onu atmadım öncekilerde öyle bir dosya gözükmüyor diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı