Intel Core i5 12600KF ile PNY RTX 5060 8 GB OC darboğaz yapar mı?

HugeSaucer11371

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1050,16Gb ram,i7 8750H, 1T HDD, 200GB SSD.
Meslek
Ögrenci
Yakın zamanda masaüstü bilgisayar alabilirim ve incehesap.com'dan hazır bir sistemi modifiye ettim. İşlemci olarak Intel Core i5 12600KF, ekran kartı olarak PNY RTX 5060 8 GB OC GDDR7 128bit versiyonunu seçtim. Sizce darboğaz yaparlar mı veya daha iyi önerisi olan var mı sistem özellikleri ile ilgili? Bütçe monitör dahil 40.000 fazla geçmese çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi bir ikili olur, fakat bu paraya en azından 5060ti 8gb ver. tercih etmelisiniz.

Yakın zamanda masaüstü bilgisayar alabilirim ve incehesap.com'dan hazır bir sistemi modifiye ettim. İşlemci olarak Intel Core i5 12600KF, ekran kartı olarak PNY RTX 5060 8 GB OC GDDR7 128bit versiyonunu seçtim. Sizce darboğaz yaparlar mı veya daha iyi önerisi olan var mı sistem özellikleri ile ilgili? Bütçe monitör dahil 40.000 fazla geçmese çok iyi olur.

Darbogaz her sistemde olur, illaki bir parcadan biri digerinden ustun olur kisitlama yapar amaximimiz bunu en aza indirmek cunku kurtulamassin :D

Islemcini daha guncel yapabilirisn 14400F e yukselt Intel'in son zamanlarda yaptigi en F/P islemcilerden birisi.

Bu sistemde RAM'i 32 GB, Kasayı MSI ve anakarti Gigabyte B650M yaparak alabilirsiniz. 9060 XT, 5060 Ti gücünde bir kart. Monitör dahil edilecekse biraz bütçe geçiyor ama bir şekilde attığımı almaya calismani öneririm.

Darbogaz her sistemde olur, illaki bir parcadan biri digerinden ustun olur kisitlama yapar amaximimiz bunu en aza indirmek cunku kurtulamassin :D

Islemcini daha guncel yapabilirisn 14400F e yukselt Intel'in son zamanlarda yaptigi en F/P islemcilerden birisi.
12600K, 14400F'ten daha güçlü. Geriye dönük yükseltme olmuş olur.

Burada GPU darboğazı sorulmuş. Ve oda kayda alınmayacak değerde.

Sistem önermesi yapmıyorum tabi.

Gayet iyi bir ikili olur, fakat bu paraya en azından 5060 Ti 8 GB ver. Tercih etmelisiniz.

Ti seçersem fiyat 50.000'e yaklaşıyor o yüzden düşünmedim. Zaten ikisi de 8 GB VRAM.

Bu sistemde RAM'i 32 GB, kasayı MSI ve anakarti Gigabyte B650M yaparak alabilirsiniz. 9060 XT, 5060 Ti gücünde bir kart. Monitör dahil edilecekse biraz bütçe geçiyor ama bir şekilde attığımı almaya calismani öneririm.

İleride deoplamada lazım olacağı için depolamayı da biraz arttırdım 47.000 TL oldu. Kardeşimede alacağız o yüzden çok mantıklı bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı