Çözüldü Intel core i5-3210M Windows 8.1 yavaşlama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mertkai

Kilopat
Merhaba sistemim su resimdeki;

wjWnNG.jpg

64 bit Kullanıyorum onunda sonradan guncellemesini yapdim 8.1 için ama acayip yavaşlama oldu eminim güncellemeden sonra böyle oldu. Sadece Fifa 14 var doluda değil pc advanced system care ve cleaner gibi programlari denedim ama yıne aynı yıne aynı nasil anlatsam suan buraya yazarsan yazılar 2-3 sanıye sonra atıyo pc oyle bi yavaslama geldi ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen arkaplanda çalışan uygulamaların listesini veriniz. Ayrıca The_Miller'in vereceği tarama ve testleri uygulayın. Ayrıca bir daha da Advenced System Care kullanmayın. Gerekli girdileri siliyor çoğu zaman.. Eğer temizlik yapacak iseniz CCleaner yeterli. Eğer isterseniz CCEnhancer ile destekli program sayısını arttırabilirsiniz..

Bende kısa bir zaman önce 8.1 e güncelledim sistemim seninkinden kötü fakat sıfır kasma var çok büyük ihtimalle 8.1 güncelledikten sonra driver larını güncellemedin şunu belirteyim windows 8 ile 8.1 driver ları farklı en azından benim cihazımda öyle sistem markasının sitesinden kontrol et driverların 8.1 sürümü var ise güncelle ulaştığın sonucu buraya yaz.. Bol şans :)

Ekran kartımın güncellenmesi gerekiyormuş. Yaptm, sorun düzelti. Teşekkürler yorumlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı