Windows 8.1 Yavaşlama Sorunu

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Merhabalar, yine ben ve sorunlarım.

Şu son 2 gündür sanırım böyle bir anda bilgisayar bir yük altına girince ve çok çok değil ama biraz fazla çoklu uygulama açtığımda öyle bir yavaşlıyor ki.
Rahat bi 2 dakika felan mause'u kesik kesik oynatıyorum. Kendine gelmesini bekliyorum. En basit örnek biraz önce oldu 3 ya da 4 sayfa google chrome'dan
sekme açtım. Alttada Microsoft excel formatında bir dosyayı açmak için çift tıkladım. Ancak öyle bir kasma başladı ki rahat bi 2 dakika kesik kesik mause'u
oynattım. Kafayı yiyordum az daha. Sorun ne olabilir acaba? Sistemde 2 aylık felan sağlam sistemim var böyle basit şeylerde kasması olası değil gibi. Evet,
son olarak biraz önce bu yazıyı yazdıktan sonra bilgisayarımı kapadım ancak 2-3 gündür olan bişeyi kapatırken tekrar farkettim. Hemen bilgisayarı açtım ve
şimdi yazıyorum. Bu sanırım 2-3 gündür bilgisayar hem biraz geç sürede açılıyor, hemde bayağı bi geç sürede kapanıyor. Sorunlarım bunlar, simdiden ilgilenenlere
tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı