INTEL CORE I5 4460 3.2 GHZ 6MB CACHE Tabanlı sistem

Berkaysel12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kasamda ekran kartını değiştirmek istiyorum.Sebebi Knight Online gibi oyunlarda bandicam açık iken hafif bir kasma olması , oyunun akıcılığının kaybolması

Sistemimin Özellikleri:

INTEL CORE I5 4460 3.2 GHZ 6MB CACHE
MSI H81M 1600 MHZ 1150P
KINGSTON 1X8 GB HYPERX 1600 MHZ RAM
WESTERN DIGITAL 1TB BLUE 64 MB CACHE
MSI R7 370 GAMING 4 GB 256 BIT
THERMALTAKE Commander

Ekran kartında bir eksiklik olduğunu düşünüyorum.Kasma sorunun düzelmesi buna mı bağlıdır ? Şuan ki ekran kartı yerine MSI r9 390x Gaming 8GB GDDR5 8GB 512 Bit AMD Readon Dx 12 düşünüyorum ve şuan sahip olduğum kasa içine sığmama gibi bir sorun olur mu ? Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Knight Online gibi bir oyunda R7 370 ile nasıl oluyorda Bandıcam açık iken hafif bir kasma alıyorsunuz anlayamadım. Sisteminizde problem olabilir.

Knight Online gibi bir oyunda R7 370 ile nasıl oluyorda Bandıcam açık iken hafif bir kasma alıyorsunuz anlayamadım. Sisteminizde problem olabilir.
Knight online için r9 390x almak isteyenide ilk defa görüyorum. Sisteminiz oyun için fazlasıyla yeterli bence oyunda sorun var.

Arkadaşlar sadece soruyorum Csgoda 300 + fps sabit alırken bandicam açınca hafif bir kasma ve oyun akıcılığı kayboluyor sadece bir teklif sundum ortaya. Bandicam ayarlarından kaynaklı olabilir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar sadece soruyorum Csgoda 300 + fps sabit alırken bandicam açınca hafif bir kasma ve oyun akıcılığı kayboluyor sadece bir teklif sundum ortaya. Bandicam ayarlarından kaynaklı olabilir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.
Kardeşim o zaman başka programlar kullanın bide öyle deneyin bu tarz video kaydetmek için sadece bandicam yok bir sürü program var onları deneyin yine aynı şekilde kasmalar oluyorsa o zaman bi çaresine bakılır.

Kardeşim o zaman başka programlar kullanın bide öyle deneyin bu tarz video kaydetmek için sadece bandicam yok bir sürü program var onları deneyin yine aynı şekilde kasmalar oluyorsa o zaman bi çaresine bakılır.
Fraps kullanmıştım ama frapstada hafif kasma oluyor akıcılık kaybolmasın istiyorum acaba afterburnerdan fan hızını arttırmam fark eder mi ?

Advanced Systemcare isimli bir program var bu programı kurun bilgisayarınıza ve 2-3 günde bir bakım yaptırın ben kullanmaya başladığımdan beri gözle görülür bir rahatlama oldu bilgisayarda. Bunun yanında Driver Booster isimli programı da kurun bu da bilgisayarınızda ki eksik yazılımları yüklüyor. Ekran kartınızın tamamen güncel olduğundan emin olun. Bütçenizin şu an var olduğunu sayıyorum. 240 Gb bir SSD alabilirsiniz. Sisteminizin hız açısından çağ atlaması için bunu öneriyorum. Kullandığınız bellekten bir adet daha 8 GB alıp sistem belleğinizi 16 GB yapabilirsiniz. Bunlar sisteminizi bir kaç tık daha yukarıya taşıyacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı