Emrerdm
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2500tl bütçe ile sistem kurmayı planlıyorum kafamda kesin olarak intel i5 4460 vardı fakat bu aralar bazı yerlerde i5 6500 ü görmeye başladım skylake işlemci olduğu için ileriye dönük yatırım olur deniliyor bu fikre katılıyorum ancak dolar yükseldi haliylede fiyatlar uçmaya başladı. Toplayacagım sistem şu:
intel i5 4460 3.2ghz
gigabyte h97-hd3 anakart
Asus veya MSI gtx 960 4gb ekran kartı
1tb seagate hdd
2x4 ripjaws 8gb ram
Sizce bu sistem 4 5 sene idare eder mi sonuçta sadece oyun oynayacağım render,yayın vb gibi işler için kullanmayacağım yoksa illa ki skylake sistem mi lazım? Bazı yerlerde okudum skylake sistemin o kadarda gerekli olmadığı söyleniyor birde ramlerin gecikme süreleri fazlaymış kısacası i5 4460 lı sistem toplarsam beni 4 5 sene rahat idare eder mi? yoksa skylake işlemci mi almalıyım ?
intel i5 4460 3.2ghz
gigabyte h97-hd3 anakart
Asus veya MSI gtx 960 4gb ekran kartı
1tb seagate hdd
2x4 ripjaws 8gb ram
Sizce bu sistem 4 5 sene idare eder mi sonuçta sadece oyun oynayacağım render,yayın vb gibi işler için kullanmayacağım yoksa illa ki skylake sistem mi lazım? Bazı yerlerde okudum skylake sistemin o kadarda gerekli olmadığı söyleniyor birde ramlerin gecikme süreleri fazlaymış kısacası i5 4460 lı sistem toplarsam beni 4 5 sene rahat idare eder mi? yoksa skylake işlemci mi almalıyım ?