İntel Core i5 4460 mı i5 6500 mü?

Skylake bence çokda gerekli değil 4460 rahat götürür 3 4 sene haswell hala güncel mimari
Tabi aralarında fazla fiyat farkı yok ise skylakede alınabilir

Gtx960 4gb 1080p de gayet yeterli olacaktır 4460 gtx 960 kombinasyonu güzel bence
Gtx 960 alacaksan asusunkini öneririm

R9 380 Gtx 960' dan daha performanslıdır.

2500 ozel.PNG

Skylake bence çokda gerekli değil 4460 rahat götürür 3 4 sene haswell hala güncel mimari
bide ben render yayın vb işler yapmıyorum hani o kadarlıkta sisteme gerek yok birde bazı yerlerde gördüm haswell teknolojisi alınabilir hala ddr4 ramlerin gecikme süresi fazla deniliyor mesela ddr3 2300mhz bi ram e ancak ddr4 3000mhz ve üstü eşit olabiliyomus onlarıda gördükten sonra kendi kendime dedim skylake ye gerek yok bence haswell alsam bi 4 sene falan rahat götürür. ilerde sisteme ssd ekleyecegim zaten

bide ben render yayın vb işler yapmıyorum hani o kadarlıkta sisteme gerek yok birde bazı yerlerde gördüm haswell teknolojisi alınabilir hala ddr4 ramlerin gecikme süresi fazla deniliyor mesela ddr3 2300mhz bi ram e ancak ddr4 3000mhz ve üstü eşit olabiliyomus onlarıda gördükten sonra kendi kendime dedim skylake ye gerek yok bence haswell alsam bi 4 sene falan rahat götürür. ilerde sisteme ssd ekleyecegim zaten

Madem bildiğiniz gibi yapacaksınız o halde bize danışmanızın anlamı yok. Boşuna uğraştırıyorsunuz insanı...

Gecikme süreleri bu kadar takmanı gerektirecek bir husus değil. R9 380, GTX 960'a göre %10-%15 daha performanslı bir kart. İ5 4460 seni o kadar süre götürür. Yalnız bütçene Skylake yetiyor, arkadaşta sana Skylake sistem aynı paraya önerdi, bu kadar ısrar etmeni anlamak zor. Skylake işlemcilere bütçen yettiği için almalısın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı