Intel Core i5 4460 ve Asus R9 285 Strix OC Tabanlı Sistem Toplama

FurkanF

Hectopat
Katılım
3 Şubat 2015
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben bir sistem topladım. Ama fiyatı fazla geldi. Topladığım PC'ye çok ısındım. Ama söylediğim gibi fiyatı fazla. Sizden istediğim performansı düşürmeden parçaları ucuzlatabilir miyim? Ekran kartı hariç parça düşürmek istiyorum.
Oyun bilgisayarı olarak kullanacağım. Parçalar hakkında yardımcı olun lütfen.
Birde bu darboğaz diye bir şey varmış o olur mu? Teşekkürler.


PC.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer öğrenci isen dreamsparktan Windows'u ücretsiz olarak temin edebilirsin. Bu şekilde 300TL'lik bir avantaj elde edersin. 2500 aslında iyi bir fiyat tam bütçen ne bilmiyorum ama bu fiyatı veririm diyorsan Windows'tan artan parayla ekran kartını yükseltmeye bak derim.
 
Dreamspark Microsof'un öğrenci ve öğretim üyelerine ücretsiz ürünler sunduğu bir site. Buraya öğrenci olduğunuzu çeşitli yöntemlerle kanıtlayarak ücretsiz olarak sunulan ürünlerden faydalanabilirsiniz.
 
Overclock edilemeyen bir işlemci seçmişsiniz , bu yüzden ekstra soğutucu almanıza gerek yok , stok soğutucu yeterli olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı