Intel Core i5 4460 ve HD 6570 sisteme macOS kurulumu

Makaleler
4
Yer
Hatay/İskenderun
@claus
macOS'un bilgisayarıma 14.0.1 sürümünü tüm dosyaları silerek tek bir işletim sistemi olarak kurmak istiyorum (Windows olmadan). Bunu nasıl yaparım? Sistem özelliklerimi ekte paylaştım ve macOS'da driverlar otomatik mi kuruluyor yoksa el ile mi kuracağım?

claus.png
sistem1.png
sistem2.png

Kullanabilirsiniz bu sistemde rahatlıkla. Ekran kartı Mojave ile uyumlu değil gibi çünkü AMD HD7000 serisi ve üzeri kartlara destek sunuyordu Mojave. İşlemcinizin dahili grafik kartını kullanabilirsiniz rahatlıkla. Benim imajımı deneyebilirsiniz. Bir çok ethernet, ses kartı gibi donanımlara desteklidir. macOS 10.14.1 Mojave - (KemalALKIN).

macOS işletim sistemi, Apple tarafından üretilen Macintosh isimli cihazlar için olan Apple'a ait bir işletim sistemidir. Normal/PC bilgisayarlara direkt destek sunulmamaktadır. Eğer bu kadar acemilik var ve emin değilseniz, size tavsiyem iletmiş olduğunuz VMware sanal bilgisayar olarak kullanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı