Satılık Intel Core i5 4590 Tabanlı Sistem

Prof.Mr.Pea

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi alışverişler.

Sistem Parçaları :

• Zalman z11 Neo (Kasa)
  • Zalman zm700-lx (Psu)
  • Msi Gtx 950 Gaming 2G (Ekran Kartı)
  • Intel Core i5 4590 (İşlemci)
  • Msi H97 Gaming 3 (Anakart)
  • WD Blue WD10EZEX (Harddisk)
  • Gskill Ripjawsx F3-12800Cl9D-8Gbxl (Ram)
  • Asus Vs228Ne (Monitör)

Kasa Özellikleri : Takılı 12cm 3x fan (üst ve ön ledli arkada egzoz ledsiz, Takılı 8 cm 2x fan (ön yanlarda), 2x USB 3.0, Mid Atx Anakart desteği, sabit disk yuvasını çıkartmadan 27 cm çıkartarak 40 cm kadar ekran kartı desteği vardır.

Güç Kaynağı Özellikleri : 700w power, 12v kanalından tam güç verebilmekte (696w) 80 plus sertifikalıdır.

Ekran Kartı Özellikleri : GDDR5, 128 bit, dx12 desteği, 2gb ram, HDMI ve DVI girişi bulunmaktadır. (Kutu içeriğinde VGA-DVI dönüştürücü vardır)

İşlemci Özellikleri : 4 çekirdekli, 3.3 Ghz up to 3.7 Ghz (turbo boost), 4.nesil, Dahili HD graphics 4600, 6 MB cache.

Anakart Özellikleri : Creative ses karti, 1150 soket intel işlemci desteği, DDR3 RAM ve crossfire uyumlu, Killer Ethernet, Audio Boost.

Harddisk Özellikleri : 1TB, 7200 Rpm, 64 mb cache, 3.5".

Ram Özellikleri : DDR3, 2x4 (8gb) Dual Channel, 1600 Mhz, CL9, 1.5V.

Monitör Özellikleri : 21.5" 16:9, Full HD Led, 1920x1080 çözünürlük, 5ms, 50000000/1 Kontrast, VGA girişi ve DVI girişi bulunmakta, Splendid görüntü modları vardır. (Oyun, Sinema, Standart, Gece modu, TV modu ve sahne modu)

Parçaları model isimleriyle birlikte verdim. Siz resmi sitelerinden detaylıca inceleyebilirsiniz.

Alınış Tarihleri :

2014 yazında - Monitör
2015 yazında - Kasa, CPU, PSU, Anakart, HDD ve RAM.
2016 yazında - Ekran Kartı

Küçük Kusurları :

Monitör ekranında fark edilmeyecek şekilde küçük bir çizik var, görüntüye etkisi kesinlikle yoktur.
Kasanın önünde 3 sticker mevcut (Zalman yazısının altında bulunuyor). Reset düğmesinin üstünde küçük bir çizik var. (Sadece görüntü olarak tuşa olumsuz bir etkisi yoktur).

Bunun dışında parçaların; hiç bir kusuru yoktur, tüm aparatları ve kutuları eksiksiz bulunur. Fatura ve garantileri var ve hala devam etmektedir.

Not : Sistemi monitörsüz veya monitörlü olarak tercihe göre satabilirim. Ayrıca parçaları tek tek de satabilirim. Mesaj atabilir veya konuya yorum yazarsanız iyi olur. İzmir içi veya Aydın içine elden verebilirim.
Bu 2 il dışında kapıda ödeme sistemi tercihimdir. Satma nedenim kesinlikle laptop ihtiyacım olduğu için.
Bilgisayar üzerine okuyorum, üniversite 2. sınıfım ve laptop son derece şart oldu. Tamamen bu nedenle satıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve güç kaynağı ne kadar acaba?
Bu arada inşallah en kısa zamanda satarsınız.

İşlemciye ne kadar düşünüyorsun? Ankaraya gönderebilme imkanın var mı? Hayırlı satışlar.

Ekran kartı için ne kadar istiyorsunuz ? Almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı