Satılık Intel Core i5 4590 Tabanlı Sistem

Hocam herşeyi göz önünde bulundurarak ve bir daha indirim yapılmaksızın kasa tümüyle 2000 lira olur. Son fiyattir.

Ben sadece i5-4440 işlemci ve gigabyte h81-M anakarta 600 dedim. Pahalı dendiği için duruyor. İnşallah sen satarsın.

Son düzenleme:
Ekran kartı harici tümüyle kasa ve monitör ne kadar olur?

Ben sadece i5-4440 işlemci ve gigabyte h81-M anakarta 600 dedim. Pahalı dendiği için duruyor. İnşallah sen satarsın.
Senin işlemcinin sıfırı ile benimki arasında şuan 100 liradan fazla ediyor. H97 gaming 3 anakart in suan ki guncel fiyati 450 liradır senin anakart 250 lira farka bak derim. Ayrıca tek başına islemci yakında satılacaktır. Tesekkur ederim.

Öncelikle hayırlı satışlar, ekran kartı ve monitör haricinde sistemi ne kadara satmayı düşünürsün? @Silinen üye
Teşekkürler. Hocam 1600 gibi bir düşüncem var. Ancak birde onun üzerinden indirim yapayım. Düz 1500 olur. Bu fiyata yapacak daha tanımam.

Ekran kartı harici tümüyle kasa ve monitör ne kadar olur?
Hocam önceki yazımda 1600 gibi bir fiyat üzerinden 1500 olur yazdım arkadasa. Tek fark monitör. Monitör için de son fiyatlandirmam 300 liradır. Etti 1800 lira.

Kasanıza talibim eğer anlaşabilirsek. Mesaj atarsanız sevinirim. 0537 053 03 03 Ensar

Umarım numara paylaşımı forum kurallarına aykırı değildir.

Ne tür bir laptop arıyorsunuz? Yüksek donanımlı mı yoksa orta seviye bir laptop mu? Elimde giriş-orta seviye bir laptop var. Laptop üstüne para şeklinde ekran kartı olmadan alabilirim.

Ne tür bir laptop arıyorsunuz? Yüksek donanımlı mı yoksa orta seviye bir laptop mu? Elimde giriş-orta seviye bir laptop var. Laptop üstüne para şeklinde ekran kartı olmadan alabilirim.
Kardeşim tamamına eş değerde bir laptop arıyorum. Sizde nasıl bir laptop var. Özellikleri nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı