İntel Core İ5 4690 + R9 280X Oyun Performansı

samsun11135

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar topladığım sistem resimdeki gibidir. Sizden şunun cevabını öğrenmek istiyorum bu sistem ile GTA 5, Battlefield 4, Far Cry 4, Counter Strike Global Offensive, Witcher 3, ... gibi oyunları yüksek veya en yüksek ayarlarda kasmadan, akıcı, dar boğaz olmadan, 30-40 fps nin üstünde oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yunus Emre Kaplan kardeşim gerçekten mi? bunu kime sorduysam yok gtx970 al yoksa çok zor falan diyor sanki ben para basıyorum 600 tl fark ediyor arada.

Heh buyur işte geldi bir Nvidia cı daha. Tuncay kardeş sen bana bu topladıklarımla oynar mıyım onu söyle

Tuncay arkadaşımıza katılıyorum. GTX970 favorimdir.

Fakat sen bu sistemle oynamak istiyorsan rahat oynarsın.

ama haklı adamlar ssd cıkar 4460 yap mis gibi gtx 970 al daha performanslı olur illada ssdye gerek yok ssd sadece acılıs kapanısta fark ediyo sonrada eklersin

Güzel kardeşlerim bende size katılıyorum ama benim bütçem bu topladığım sistem kadar. İşlemciyi düşürüp GTX970 alsam bile 3475 TL geçiyorum. O yüzden alamam yani siz bana sistem tavsiyesi değilde bu sistemle ben dediklerimi oynayabilir miyim onu söyleyin lütfen.

Heh buyur işte geldi bir Nvidia cı daha. Tuncay kardeş sen bana bu topladıklarımla oynar mıyım onu söyle
Ben nVidia "FanBoy"u değilim. GTX 970'i sadece daha az ısındığı ve performans verdiği için öneriyorum. Ayrıca güç kaynağınız ileride CrossFire yapmak istediğiniz zaman yetersiz kalacaktır R9 290 alırsanız. Asıl sorunuza gelecek olursak da evet toplayacağınız sistem bütün oyunları istediğiniz ayarda oynatabilecek düzeydedir. Sisteminiz şimdiden hayırlı olsun. Oyun testleri ve diğer testleri yapmayı unutmayın aldıktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…