İntel Core İ5 4690 + R9 280X Oyun Performansı

Ssd olmadan sistem kurma sakin. Bizim sektorde buna intihar derler egerki mekanikle devam ederim dersen . Sakin bi yanlisa dusme sistemin iyi ha 120 gb ssd olsun r9 290 direk olur ama dedigim gibi senin sistemin gayet yeterli.konuyu kapat arkana yaslan ve keyfini cikar.:) :)

Anakart ı H81M-plus
İslemciyi i5 4460
Ssd cikartip GTX 970 alin. Oyun sisteminde ekran kartindan kismak nedir arkadasim?

Ssd olmadan sistem kurma sakin. Bizim sektorde buna intihar derler egerki mekanikle devam ederim dersen . Sakin bi yanlisa dusme sistemin iyi ha 120 gb ssd olsun r9 290 direk olur ama dedigim gibi senin sistemin gayet yeterli.konuyu kapat arkana yaslan ve keyfini cikar.:) :)
Abartiyorsun. Sonradan ssd alinabilir ama ekran karti icin ayni sey olmaz. Sistemi gtx970 uzerine kurup diger bilesenleri secmeniz lazim.

ChesterV kardeşim yazmadan önce yorumları oku istersen ayrıca ekran artından kısan kim aradaki 600 tl lik farkı kendi cebinden ödeyeceksen seve seve alırım GTX970 in çekirdek hızı 1110 Mhz R9 280X 1000Mhz, GTX 970 in bellek hızı 7010 Mhz R9 280X in 6400 Mhz yani GPU farkı da var elbette ama 600 tl ona verirken içim cız eder.

ChesterV kardeşim yazmadan önce yorumları oku istersen ayrıca ekran artından kısan kim aradaki 600 tl lik farkı kendi cebinden ödeyeceksen seve seve alırım GTX970 in çekirdek hızı 1110 Mhz R9 280X 1000Mhz, GTX 970 in bellek hızı 7010 Mhz R9 280X in 6400 Mhz yani GPU farkı da var elbette ama 600 tl ona verirken içim cız eder.
Arkadasim sen benim mesajimi okumadin sanirim dediklerimi yaparsan cebinden 600 tl cikmayacak. Arada 600 tl ye degicek fark yok demissin hic test sonuclarina bakmadin sanirim.

Ayrıca cekirdek hızına bakarak ekran kartının iyi veya kotu olduğu kanaatına varamassın mesela GTX780Ti'nin cekirdek hızı 954 o zaman GTX780Ti 280x den kotu bir kartmı?

Ben baktım ama ileride bana işlemcide lazım ayrıca beni topladığım sistemle dediklerimi oynatıyorsa yüksek ayarlarda daha sıkıntı ne ben onu anlamadım ben GTA 5 i falan 4k da oynamayacağım ki 1080p de yüksekte oynayacağım. Bak herkes oynatır diyor nedir bu GT970 takıntısı anlamadım gitti test sonuçlarına da baktım ayrıca tamam R9 280X ten önde ama parası olana önde size kalsa ramleride 2 gb yapayım kartı da kartonpiyere monte edip GTX980 alayım.

Sen beni dinle oyunlar 3 sn geç açılsın ne olucak. Ama fps önemlidir. 200 TL fazla ver adam gibi sistem topla ben sadece söylüyorum inşallah istediğin kasayı yaparsın kardeşim.

Ssd olmadan sistem kurmak nedir.
Amd grafikkarti kullanmadan yorum yapan arkadaslarda piyasada dolu. Kulaktan dolma yapmayin yorumlarinizi. 16 yildir ben bu sektordeyim size yanlis bir yonlendirme yapmamaya calisirken zorlanmiyorum. Bu kartlarin hepsini kullandim kullandirdim. Sifir sorun ve tam memnuniyet . 280 280x 290 290x gtx 970 980 hangisini alirsan en az 2 sene rahat gider. Ama ssd siz olmaz

Ya Allah Allah güzel kardeşlerim ben size diyorum ki 1 kuruş yukarı çıkamam siz bana hala 200 TL fazla ver adam gibi topla diyorsunuz. Tamam benim iyiliğimi düşünüyorsunuz da benim param yok, zaten ailem alacak bunu ben değil onlara olabildiğince az yük olmaya çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı