Intel Core i5-4690K veya AMD FX-8320

arda9677

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Elektrik-Elektronik Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Mühendislik için gerekli olan programlar neler bilmiyorum ama toplayacağım sistemin : hem oyun hem de o programları sorunsuz şekilde kullanmak istiyorum. Şunu belirtmek isterim sistemi 4-5 yıl kullanırım. Hangi sistem benim için daha yararlı olur ? Bazı yerlerde amd'nin ömrünün kısa olduğu söyleniyor doğru mu ?

Orta Seviye Oyun Sistemleri (Performans)
  • İşlemci: Intel Core i5-4690K / AMD FX-8320
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 5 / ASUS M5A97 R2.0
  • Ekran Kartı: R9 280X / R9 290
Ortak Bileşenler

• Bellek: 8GB (2x4GB) 1600MHz
  • Sabit Sürücü: 1 TB 7200 Rpm
  • Ses Kartı: Tümleşik
  • Hoparlör: Yok
  • Monitör: Aoc 23″ i2369V
  • Kasa: Zalman Z3 Plus
  • Güç Kaynağı: Cooler Master RS-700 B
  • Toplam: (Intel) 3038 TL (1409$) / (AMD) 2995 TL (1389$)

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada iki ekran kartı verilmiş olması diğerini alamamanız anlamına gelmiyor. Bütçe sorun olmuyorsa istediği işlemciye istediği ekran kartını alabilir.

Adam sadece oyun oynayacağım dememiş ki hemen daha çok fps diyorsunuz.

Intel alman yararına olacaktır. Hem Recep Baltas'in dediği gibi upgrade edebilirsin. Hem de cizim gibi şeylere başlarsın daha iyi performans alirsin.

Sanırım tercihim Recep Baltas'in dediği gibi ilerde upgrade etme olasılığım olduğu için İntel'den yana olacak..Herkese teşekkür ederim...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı