Intel Core i5 6402P ve RX 480 Darboğaz

AMD Almayın ve o İşlemci GTX 1080'e Dahi darboğaz yapmaz. Darboğaz çok düşük seviyedeki işlemcilerin çok yüksek seviyedeki ekran kartlarına yaptığı bi frenleme sistemidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için ayrıca konu açmanız daha yararlı olacaktı fakat yorum yapmayı tercih etmişsiniz Tek Cümlede açıklamaya çalışayım

AMD Almayın ve O İşlemci GTX 1080'e Dahi darboğaz yapmaz Darboğaz Çok düşük seviyedeki işlemcilerin Çok yüksek seviyedeki Ekran kartlarına yaptığı bi Frenleme sistemidir.
Yanlış bilgi vermeyelim. i5 6500 işlemci bile GTX 1070 ekran kartında zaman zaman darboğaz yapabiliyor. Dediğiniz işlemci GTX 1060 için uygundur en fazla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan izleyin ilk önce.
6500 - 6400 Gibi işlemciler kolay kolay hiçbir karta darboğaz yapmaz ben görmedim duymadım Zaten imkansız gibi birşey.

Aşşağıdaki resmi inceleyebilirsiniz.

Tabiki'de 1060'in yanına 6600K Alınırsa daha iyi olur fakat burada arkadaş daha iyisini değil Darboğaz meselesini soruyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Tamamdır herkese teşekkür ederim. Daha fazla yardımcı olabilir misiniz kasanın güç kaynağından?

Neden kasa o kadar ucuz anlayamadım yardım edin lütfen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı