Çözüldü Intel Core i5 6500 ve GTX 950 tabanlı sisteme macOS kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RotRot

Kilopat
Daha fazla  
  • İntel Core i5 6500
  • MSİ H110 M Gaming MB
  • Asus Echelon GTX 950
  • Kingston hyperX 8 GB RAM
  • Seagate 1 TB HDD
macOS kurmak için uyumlu mudur ?

@claus

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu indir : RehabMan-IntelMausiEthernet-v2-2018-0424.zip

İçinde ki Kext dosyasını Kext yükleyicisi üzerinden yükle ama yüklemeden önce : EFI/Clover/Kext/Other içine kopyala öyle dene.
Malesef öyle bir yer yok.
Önerdiğiniz kext yükleyicisi var mı ?
önerdiğiniz kext yükleyicisi var mı ?
Ve kext hangisi oluyor ?
Bunu indir : RehabMan-IntelMausiEthernet-v2-2018-0424.zip

İçinde ki Kext dosyasını Kext yükleyicisi üzerinden yükle ama yüklemeden önce : EFI/Clover/Kext/Other içine kopyala öyle dene.
Yardımınız için çok teşekkür ederim. İnternet sıkıntım halloldu. geriye USB siz bot etme kaldı.

Evet işe yaradı. Bu rehberde oluşan NO NAME isimli bölüm bende oluşmuyor Efı'nin içine atıp denediğimde uygun ayarlarla başlatınca boot ederken takılıyor bir yerde. Tekrar kurmak zorunda kaldım.

Clover ile Mount ettikten sonra bir görsel paylaşın.
Eve geçince atayım. Ama anlatmak gerekirse ; Mount ettikten sonra open'a tıklıyorum. NO NAME isimli alan oluşmuyorç Edı üzerinde Clover dosyası vardı. USB 'den oraya attım. Bu sefer boot edemedim. Yeni kurulum yaptım.

Kurulum sırasında hata verdiği için GTX 950 kartımı çıkarıp kurulum yapmıştım. Şimdi nasıl takacağım? Fiziksel olarak değil.

Ali sürekli yeni konu açmayı bırak lütfen. Bir sorun var ise bu konu altına devam et.
Config dosyanda SMBIOS 17.1 olarak ayarla ve kaydet.
Gene config dosyandan nv_disable=1 işaretini kaldır ve nvda_drv=1 işaretle.
Ekran kartın için Driver'ı indir ve yükle.
Rehber - macOS High Sierra 10.13.6 Nvidia Web Driver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…