Malesef öyle bir yer yok.Bunu indir : RehabMan-IntelMausiEthernet-v2-2018-0424.zip
İçinde ki Kext dosyasını Kext yükleyicisi üzerinden yükle ama yüklemeden önce : EFI/Clover/Kext/Other içine kopyala öyle dene.
Önerdiğiniz kext yükleyicisi var mı ?Malesef öyle bir yer yok.
Ve kext hangisi oluyor ?Malesef öyle bir yer yok.
önerdiğiniz kext yükleyicisi var mı ?
Yardımınız için çok teşekkür ederim. İnternet sıkıntım halloldu. geriye USB siz bot etme kaldı.Bunu indir : RehabMan-IntelMausiEthernet-v2-2018-0424.zip
İçinde ki Kext dosyasını Kext yükleyicisi üzerinden yükle ama yüklemeden önce : EFI/Clover/Kext/Other içine kopyala öyle dene.
Eve geçince atayım. Ama anlatmak gerekirse ; Mount ettikten sonra open'a tıklıyorum. NO NAME isimli alan oluşmuyorç Edı üzerinde Clover dosyası vardı. USB 'den oraya attım. Bu sefer boot edemedim. Yeni kurulum yaptım.Clover ile Mount ettikten sonra bir görsel paylaşın.
Evet. En altta duran tek olan EFİ ile başlayan yeri monut etmeye çalışıyorumEn alttaki Efı partiton kısmına basıp mount etmeye çalışıyorsun değil mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.