Çözüldü Intel Core i5 6600 tabanlı sisteme High Sierra kurulumunda reset atma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

reci by

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. macOS kurulumu yaparken reset atıyor ve kurulumu baştan alıyor. Ne yapmam gerekiyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bilgilerinizi ve hangi sürümü yüklediğinizi belirtin.
Ayrıca reset atmadan önceki ekran görüntüsünün resmini paylaşın.

macOS High Sierra 10.13.1 İmajı

1.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklerken ilk başta 2 disk gösteriyor, biri flaş biri de harddisk. Önce flaştan yüklüyorum, sonra açılınca harddiski seçip devam ediyorum. Yükleme bittikten sora tekrar baştan sadece USB çıkıyor. Yolladığım resimlerde mevcut zaten.

Kurulum yaparken HDD'de macOS için ayırdığın bölüme kurduğundan emin misin ? Ayrıca harici ekran kartın var mı ? Ayrıca USB'yi seçtikten sonra en baştaki kurum ekranı mı geliyor ?
Son olarak BIOS ayarlarını rehbere göre ayarladığından emin ol.

Harici ekran kartım var. Harddiske kurduğumu sanıyorum. Size gönderdiğim resimlerden birinde imleç üstünde zaten hangisine kurduğum terettüd ettim şimdi. Bir de şimdi Sierra 12.5 versiyonunu deniyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı