Intel Core İ5 8400 Ve UHD630 High Sierra Kurulum

• Konuyu başlatan iagah
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.459

iagah

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba. Yeni bir sistem topladım ve bu sisteme High Sierra kurmak istiyorum. Daha önce bir çok laptopa macOS kurdum. Fakat şu an kurmak istediğim sistem daha yeni olduğu için uygun Config ve BIOS ayarlarını bulamadım. Forumda 8.nesil İ serisi işlemciye ve Z370 Gigabyte HD3 anakarta High Sierra kuran biri vardı. Yabancı forumlarda da kuran ve EFI klasörünü verenler olmuş ama denemelerime rağmen Clover ekranını göremedim. Benimle aynı veya benzer sisteme başarılı kurulum yapan arkadaşlardan EFI klasörünü rica ediyorum. Teşekkür ederim.
Sistemim:
  • Intel Core İ5 8400
  • Intel HD 630
  • GIGABYTE Z370 HD3

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil işlemcilerde bazı sorunlar yaşanabiliyor.
Burada bir kişi kurulum yapmış. İnceleyebilirsiniz.
[Success] Coffee Lake i5-8400 Sierra • r/hackintosh
Sorunu çozdüm hocam. Şuan herşey çok iyi çalışıyor. Sadece "Bu Mac Hakkında" kısmında işlemci hızım doğru fakat "Bilinmeyen" yazıyor. Ozelliklerde 6 çekirdek hızı ve herşeyi doğru fakat işlemci adı yazmıyor. Config'e CPUID girdim Kaby-Lake H ama faydası olmadı. Sonuç aynı. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı