Intel Core İ5 9300H Sistem macOS kurulumu

cagdasuino

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 9300| GTX 1050 | 16 GB DDR4 | WD 1 TB HDD | ADATA LEGEND 800 M.2 SSD| İNTEL UHD 630 | Win11 and MacOS Monterey
RAM
16 gb
Ekran kartı
Gtx 1050 & Intel UHD 630
İşlemci
İ5 9300H
Sistemime macOS Sonoma kurdum ve USB ile boot etmemek için C diskine Mount ettim USB'nin içindeki EFI klasörünu Mount ettigim yere kopyalayacaktım ama Mount edilen diskin içinde EFI ve Microsoft adında iki klasör vardı onlari sildim. USB'nin içindeki EFI'yi kopyaladım ve sistemi kapat dedim sonra tekrar açtığımda sistem açılmadı. BIOS'da girmiyor sadece Excalibur yazısında kalıyor Windows da gelmiyor. Ne yapmam lazım şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemime macOS Sonoma kurdum ve USB ile boot etmemek için C diskine Mount ettim USB'nin içindeki EFI klasörünu Mount ettigim yere kopyalayacaktım ama Mount edilen diskin içinde EFI ve Microsoft adında iki klasör vardı onlari sildim. USB'nin içindeki EFI'yi kopyaladım ve sistemi kapat dedim sonra tekrar açtığımda sistem açılmadı. BIOS'da girmiyor sadece Excalibur yazısında kalıyor Windows da gelmiyor. Ne yapmam lazım şimdi?

Bu rehberi inceleyin.

Bu rehberi inceleyin.

Hocam sistem hiçbir yere girmiyor ne BIOS'a ne de Windows'a açtığım zaman Excalibur yazısında kalıyor sadece.

Hocam sistem hiçbir yere girmiyor ne BIOS'a ne de Windows'a açtığım zaman Excalibur yazısında kalıyor sadece.
Çünkü boot ayarlarını bozmuşsun. Windosws üzerinden önemli verin var mı ? Yoksa şurayı incele, macOS'a geç doğru şekide işlemleri yap sonrada Win kurulumu yap.

Çünkü boot ayarlarını bozmuşsun. Windosws üzerinden önemli verin var mı? Yoksa şurayı incele, MacOS'a geç doğru şekide işlemleri yap sonra da Win kurulumu yap.

Hocam şu an il dışındayım dönünce size yanıt versem yardımcı olur musunuz acaba? Laptop yanımda değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı