Intel Core i5 9400F alınır mı?

Alınır, ama benim topladığım sistemin monitör hariç çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Hocam sizin sistemde aşırı parça kısılmış. PSU'ın sertifikası yok, RAM sadece 8 GB ve SSD 240GB. 1660 Ti ve 10400F konulacak diye her şeyden kısılmış. Ben ise kaliteli parçalar kullanmaya özen gösterdim.
Hocam RX 5500XT'nin Sapphire Pulse modeli alınır mı? İnternette Sapphire marka siyah ekran hatalarinin en çok olduğu karttır gibi bir yazı okudum da.

Sapphire Pulse alınır hocam. Hatta bütçeniz var ise onu almanızı öneririm.

Hocam sizin sistemde aşırı parça kısılmış. PSU'ın sertifikası yok, RAM sadece 8 GB ve SSD 240GB. 1660 Ti ve 10400F konulacak diye her şeyden kısılmış. Ben ise kaliteli parçalar kullanmaya özen gösterdim.

Peki bazı yerlerde i3 10100F RX 5500 XT'de darboğaz yapar diyorlar bu doğru mu?

Hocam sizin sistemde aşırı parça kısılmış. PSU'nun sertifikası yok, RAM sadece 8 GB ve SSD 240GB. 1660 Ti ve 10400F konulacak diye her şeyden kısılmış. Ben ise kaliteli parçalar kullanmaya özen gösterdim.

Herşeyden kısılmış demek cidden çok saçma. 80+ bir sertifikası olmasa da gayet kaliteli bir PSU ve arkadaşın elinde kalmaz. SSD gayet kaliteli sadece 240GB olması sorun, o da kullanıma göre değişir.

8GB RAM'e ileride takviye yapabilir bu hiç de zor birşey değil. Monitör'de gayet kaliteli ve küçük olduğunu zannetmeyin. Şahsen kendim deneyimleyebildim monitörü gayet güzel ve boyutu da iyi.

Diğer parçaları anlatmama gerek yok zaten gayet F/P bir sistem oldu.

Her şeyden kısılmış demek cidden çok saçma. 80+ bir sertifikası olmasa da gayet kaliteli bir PSU ve arkadaşın elinde kalmaz. SSD gayet kaliteli sadece 240GB olması sorun, o da kullanıma göre değişir.

8 GB RAM'e ileride takviye yapabilir bu hiç de zor bir şey değil. Monitör'de gayet kaliteli ve küçük olduğunu zannetmeyin. Şahsen kendim deneyimleyebildim monitörü gayet güzel ve boyutu da iyi.

Diğer parçaları anlatmama gerek yok zaten gayet F/P bir sistem oldu.

SSD'nin kalitesline bir şey demedim. F/P bir ürün ama depolaması küçük. O PSU'ı öneren pek görmedim ki onun yerine FSP Hydro tercih edilebilirdi. Monitör'e gelecek olursak 1660 Ti alıp 60FPS'in üzerinin görememek gerçekten kötü. He arkadaş tamamen Cyberpunk tarzı oyunlar oynuyorsa neredeyse hiç CS:GO tarzı FPS oyunları oynamıyorsa o ayrı fakat monitör hem 21.5 ve TN panel. Film izliyorsa ve hikayeli oyunlar oynuyorsa gerçekten renkler üzücü olur.

SSD'nin kalitesline bir şey demedim. F/P bir ürün ama depolaması küçük. O PSU'ı öneren pek görmedim ki onun yerine FSP Hydro tercih edilebilirdi. Monitör'e gelecek olursak 1660 Ti alıp 60FPS'in üzerinin görememek gerçekten kötü. He arkadaş tamamen Cyberpunk tarzı oyunlar oynuyorsa neredeyse hiç CS:GO tarzı FPS oyunları oynamıyorsa o ayrı fakat monitör hem 21.5 ve TN panel. Film izliyorsa ve hikayeli oyunlar oynuyorsa gerçekten renkler üzücü olur.
Monitör de birçok hikayeli oyun denedim cidden üzmez :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı