Intel Core i5 9400F alınır mı?

Benim önceki monitörüm 21.5" TN'di. Gerçekten 24" VA veya IPS'e geçince renkler çok güzel geliyor gözünüze. TN Panel'in yüzüne hiç bakmak istemiyorsunuz.
Bilemiyorum, IPS ve VA panel de deneyimlemiştim pek bir fark hissedemedim LG 22MK400H-B monitör de.

Hocam sizin sistemde aşırı parça kısılmış. PSU'ın sertifikası yok, RAM sadece 8 GB ve SSD 240GB. 1660 Ti ve 10400F konulacak diye her şeyden kısılmış. Ben ise kaliteli parçalar kullanmaya özen gösterdim.

Sapphire Pulse alınır hocam. Hatta bütçeniz var ise onu almanızı öneririm.
RX 5500 XT ve i3 10100F 768P'de kullanılır mı? | Technopat Sosyal bu konuyu okuduktan sonra biraz tereddüde düştüm açıkçası. Darboğaz yapacaksa rx 590 a düşeceğim.

Hocam sizin sistemde aşırı parça kısılmış. PSU'ın sertifikası yok, RAM sadece 8 GB ve SSD 240GB. 1660 Ti ve 10400F konulacak diye her şeyden kısılmış. Ben ise kaliteli parçalar kullanmaya özen gösterdim.

Sapphire Pulse alınır hocam. Hatta bütçeniz var ise onu almanızı öneririm.
Hazır sistemlerde böyle bir göz boyama söz konusu. Kasa, işlemci, ekran kartı üzerine düşülüp gözle görülmeyen ve bilinmeyen parçalarda en ucuzu alınıyor.

Ba
Hocam darboğaz ile alakası yok. Sadece o kartta 768P kullanmak karta yazık olur. Zaten ben size 144Hz 1080P monitör önerdim ve RX 590 kesinlikle almayın aşırı fazla güç tüketiyor 5500XT'ye göre ve 5500XT'nin performansı daha iyi.
Bazı nedenlerden dolayı o monitörü alamayacağım ama alacağım monitör de 144hz 1080p. Acer EG22QP

Hocam o monitörü almanızı önermiyorum. 21.5" 144Hz monitör mü olurmuş? En azından bunu alın.
BenQ GW2480 Monitör En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey

60Hz fakat en azından daha kaliteli bir panele sahip.
Fazla büyük ben istemiyorum o yüzden zaten eski monitörüm zaten 60hz niye gidipte 60hz bir monitör alıyım ki?
Hepinize teşekkür ederim. Aldığım sistem;
İntel Core İ3 10100F
XFX Rx 5500xt 8GB
RAM: 8GB
Anakart: MSI B460M-A PRO

Fazla büyük ben istemiyorum o yüzden zaten eski monitörüm zaten 60Hz niye gidipte 60Hz bir monitör alayım ki?
Hepinize teşekkür ederim. Aldığım sistem;
Intel Core i3 10100F.
XFX RX 5500XT 8 GB.
RAM: 8 GB.
Anakart: MSI B460M-A PRO.

Peki şu anda monitör için ne kadar bütçe var? Ona göre bir tavsiye verebilelim. Ve monitör bütçesini arttırma şansınız var mı? Ayrıca 21.5" çok küçük. 24" civarı asıl 1080P için ideal siz 24'ü 27" gibi sanıyorsunuz herhalde. Bir videolara bakın derim. 1080P için en uygun monitör büyüklüğü 24" civarıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı