Intel Core i5, GTX1050 Ti'a darboğaz yapar mı?

Berkay B

Hectopat
Daha fazla  
GTX1050 Ti alacağımı başka bir bölümde söylemiştim. Şimdi merak ettiğim bu kart Intel Core i5 işlemcisini darboğaz yapar mı? Ayrıca oynayacağım oyunları da en az Full HD oynayacağım ve ek olarak 8 GB RAM'e sahibim.

Çok fazla bir darboğaz olmaz, alabilirsin. Yüzde 5-6 gibi kabul edilebilir bir darboğaz olasılığı var diyor sitede. Yani güzel bir şekilde kullanabilirsin, eğer bütçen el verirse GTX 1060 3GB da alabilirsin. Onda %10 civarında bir darboğaz olabilirmiş.

1.jpg

Çok fazla bir darboğaz olmaz, alabilirsin. Yüzde 5-6 gibi kabul edilebilir bir darboğaz olasılığı var diyor sitede. Yani güzel bir şekilde kullanabilirsin, eğer bütçen el verirse GTX 1060 3GB da alabilirsin. Onda %10 civarında bir darboğaz olabilirmiş.

Eki Görüntüle 282018
Yalnız bu sorunu çözsem bile sorunlar bitmiyor.Galiba bu kart pegatron anakartına sorun yaratabilirmiş. Lütfen söyleyin sorun çıkmasını istemem

O site neye göre bunu belirliyor bilmiyorum ama bu tarz sitelerin kaynak olarak kullanılması doğru değil. Genelde yanlış, saçma ve güvenilmez sonuçlar veriyorlar. Yanlış anlamayın, lafım size değil, bu tarz sitelere. Esas soruna gelecek olursak da; tüm sisteminizi belirtin o zaman. Ona göre bir bakalım.

O konu hakkında bilgim yok ama standart olarak ekran kartı gücünü PCI-Express slotundan ve 6 pin güç girişinden alacak. Güç kaynağın da iyiyse kullanırsın büyük ihtimalle ama o anakart ile sorun çıkartır mı bilmiyorum. Çıkartacağını sanmıyorum ama bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı