Intel Core i7 14700K için sıvı soğutma önerisi

flexyfoxes

Decapat
Daha fazla  
Selamlar yakın zamanlarda i7-14700K satın aldım ve mevcut olarak eski kule tipi soğutucum olan ID-Cooling SE 224 XTS Black mini'yi kullanıyorum. Şu anda sıcaklıklar oyunlarda 70-90 arası dolaşıyor bu değerler çok fazla. Kasamın üstünde 240'lık sıvı soğutma takma desteği var önde ise 360. sizce kasanın önüne 360'lık sıvı soğutma takmakmı daha mantıklı yoksa üstüne 240'lık sıvı soğutma takmak mı? Ayrıca sorum şu 14700k için 3000-4000 lira bandında kaliteli soğutabilecek bir sıvı soğutma arıyorum. Markası MSI olursa daha iyi olur tabii daha iyileri varsa önerilerinizi beklerim.

27mm modelin radyator kalinligi

On panele sigar o sogutucu. Sogutma konusuna.bisey diyemem kullanmadim cunku o modeli.

Ama yukarida da onerilen Thermalright LGA1700 contact frame var QP'de satilan, bu urunun baya faydasi oluyor intel islemcilerde sicaklik konusunda.

27mm modelin radyator kalinligi

On panele sigar o sogutucu. Sogutma konusuna.bisey diyemem kullanmadim cunku o modeli.

Ama yukarida da onerilen Thermalright LGA1700 contact frame var QP'de satilan, bu urunun baya faydasi oluyor intel islemcilerde sicaklik konusunda.
Hocam corsair H150 RGB almayı düşünüyorum radyatör kalınlığı kaç mm acaba hiçbiyerden bulamadım.

Kalin olanlar sigmayabilir o zaman 36mm bosluk kalıyor cunku radyator icin.

Hocam Corsair H150 RGB almayı düşünüyorum radyatör kalınlığı kaç mm acaba hiçbiyerden bulamadım. Sığacaksa alacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı