Satılık Intel Core I7 3820 ve Gigabyte X79-UD3

sheltonzane01

Hectopat
Daha fazla  
Elimde bu ikili mevcuttur.

Kutu fatura garanti bulunmamaktadır.

Anakartın arka aynası mevcuttur. İster render amaçlı kullanın ister mining için kullanın. Çok kullanışlı ve bir o kadar performanslı bir settir.

İşlemci 4 çekirdek 8 izlek ve 3.60GHz frekansla gelmektedir. Turbo boost özelliği ile 3.80GHz'ye kadar çıkabilmektedir. 130W TDP'ye sahiptir.

Anakartta ise 4 RAM slotu 32GB 2400MHz ye kadar RAM desteği, 6 adet PCI-e slotu, RAID 0-1-5-10 desteği, SATA III portları ve USB III portları mevcuttur.

Fiyat: 1000TL

Yanında hediye olarak Thermaltake ledli kule soğutucu verilecektir.

Bu piyasaya göre biçtiğim fiyat aşırı uygundur. Pazarlık ve takas kabul edilmeyecektir.

Detaylı bilgi veya alım için profilimdeki numaradan bana ulaşabilirsiniz.

image.jpeg
image.jpeg

Hocam iyi günler. Fiyatta en son kaç yaparsınız? Ayrı ayrı satmayı düşünüyor musunuz?
Merhabalar, ürünlerim satılmıştır. İkili olarak I7 3930k ve Asus ROG Rampage IV Formula seti mevcuttur. Kutuları, faturaları vardır. Bu set üzerinden konuşabiliriz. Lakin bu ikiliyi üstteki set kadar uyguna vermeyi düşünmüyorum. Gerek performans olarak daha iyi olması, gerekse kutusu, içeriği ve faturası olup temiz ürünler olmasından kaynaklı üstteki sattığım ikiliden daha pahalıdır.

Merhabalar, ürünlerim satılmıştır. İkili olarak I7 3930k ve Asus ROG Rampage IV Formula seti mevcuttur. Kutuları, faturaları vardır. Bu set üzerinden konuşabiliriz. Lakin bu ikiliyi üstteki set kadar uyguna vermeyi düşünmüyorum. Gerek performans olarak daha iyi olması, gerekse kutusu, içeriği ve faturası olup temiz ürünler olmasından kaynaklı üstteki sattığım ikiliden daha pahalıdır.
Fiyatları nedir hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı