Intel Core i7 3930K Alınır mı?

Peki bristol ridge hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben sistem topladıktan 6 ay sonra ekran kartı alacağım. Bu yüzden Bristol Ridge mi ZEN mi önerirsiniz?

Bristol Ridge zaten zen mimarisinin ilk adımı yeni bir mimariye sahip oda. APU kategorisinde AMD'nin yeni sürümü, asıl performans odaklı olanlar Şubat ayında çıkacakmış.

Bristol Ridge zaten zen mimarisinin ilk adımı yeni bir mimariye sahip oda. APU kategorisinde AMD'nin yeni sürümü, asıl performans odaklı olanlar Şubat ayında çıkacakmış.

Sonuçta soketi AM4 DDR4 olacak onlarında. Buda asıl güçlü işlemciler çıkana kadar idareten APU işlemci almana mani olmayacak. İntel'in Z170 karşılığı AM4 X370 soket anakart ve Bristol Ridge APU alıp bir süre beklenebilir.

Zaten bilgisayarı en erken nisanda bitirebilirim o zamana kadar Zen çıkar ama ben 6 ay civarı ekran kartı kullanmayacağım. Zen'in tümleşik grafiği LoL, GTA 5 düşük ayarlarda yeterli olur mu?Ya da NVIDIA GT 220 kullanırım.

Kardeşim AM4 anakarta geçiş yap zaten o soket baya bir işlemci destekleyecek. AM4 hem APU hemde normal CPU destekliyor, para biriktiğinde sistem tıkanmaya başladığında değiştirirsin. Şuan piyasada bulunan A10 7890K APU'lar bile GTA5'i düşük ayarda da olsa açıyor yenileri hayli hayli açacaktır.

Açıkcası AMD'nin ZEN ile bu sene bir devrim yapıcağına inanıyorum.Sıvı soğutmalı olarak gelme ihtimali de varmış ki buda çok yüksek çekirdek hızları olacağını şimdiden az çok belli ediyor düşük nm de işin içine girince ne olacak görelim , Kaby lake gelince skylake den %5 fark olur fazlada fark olmaz fakat canonlake gelirse iş değişir.Ben şuan için ZEN'den umutluyum.

Şuan AMD işlemci kullanıyorum. AMD Athlon 64 X2 5600+. Bende umutluyum inşallah ısınma sorunları olmaz. Sıvı soğutma iyiymiş bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…