Intel Core i7-7700K'da bir problem mi var?

Emre Aslan100

Hectopat
Merhabalar işlemcimin tam performans çalışmadığını düşünüyordum bugün bir test yaptım ve öyle gibi gözüküyor. Çıkan sonuç beni pek tatmin etmedi genel de bu işlemciyi kullananlar 2300 alıyor. İşlemcim ile ilgili bir problem mi var? Bu puanı yükseltebilir miyim yani işlemcimi tam performans nasıl çalıştırabilirim ?

Dosya Ekleri

• score techno.png
    score techno.png
    35 KB · Görüntüleme: 112
Hocam, kullandıkları RAM'lerin frekansı daha yüksek olabilir. İşlemci sıcaklık değerleri farklılık gösterebilir. Bunlar birer etken.

Hocam, bence işlemcinizde problem yok. Her işlemci aynı değeri vermeyebilir. Sorunlu işlemci zaten kendini belli eder. Bu şekilde işlemciniz sorunlu diyemeyiz.

Hocam, bence işlemcinizde problem yok. Her işlemci aynı değeri vermeyebilir. Sorunlu işlemci zaten kendini belli eder. Bu şekilde işlemciniz sorunlu diyemeyiz.
Bilgisiyarımda açtığım uygulamalar arada donuyor takılıyor pc kendini 5-10 saniye kilitliyor bunlar işlemci ile alakalı değil midir? yanlış mı biliyorum

Hocam, HDD için test yapın. Bundan dolayı olabilir. HD Tune ve Sentinel ile test yapıp konu açın. Yorumlar gelecektir. Ben, işlemciden olduğunu düşünmüyorum.

Fark etmez hocam. SSD için de aynı testleri yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı