İntel Core i7 8700K ve GTX 1080 Tİ Oyun Performans Testleri

Bu konuda sizlerle aşağıda bileşenleri belirtilmiş olan sistemimdeki çeşitli oyunlara ait performansları paylaşmak istiyorum.

Test Sistemi
  • İntel Core İ7 8700K 4.9 Ghz Core/4.5 Ghz Cache
  • MSI Z370 GAMİNG M5(BIOS V1.5)
  • Kingston HyperX Predator (2X8) GB 3000@3400 Mhz OC DDR4
  • EVGA GeForce GTX 1080 Tİ FTW3 OC
  • Samsung 850 EVO 250 GB-860 EVO 500 GB SSD
  • NZXT Kraken X62 Sıvı Soğutma
  • Seagate 2 TB 7200 Rpm SSHD(SSD+HDD)
  • Seasonic 1000 W 80+Platinum
  • Corsair AİR 540 White Edition
  • ASUS VG248QE 144 Hz 1080p Monitör
Yazılım bilgileri videoların açıklama bölümünde yer almaktadır. Kayıtlar Nvidia Shadowplay ile 1440P ve 2160P 60 FPS kalite ayarlarında yapılmıştır. Bilgi ekranı(OSD) için MSI Afterburner ve Hwinfo64 programları kullanılmıştır.

Hitman 2 4K Ultra

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Shadow Of The Tomb Raider 2K Ultra

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Assasin's Creed Odyssey 2K Ultra High

Far Cry 5 HD Texture Pack 4K Ultra

Bu oyunlar haricinde daha farklı yapımlar için videolar hazırladım. Tüm videolara aşağıdaki oynatma listesinden ulaşabilirsiniz.

EVGA GeForce GTX 1080 Tİ FTW3 OC-İ7 8700K 4.9 Ghz Gaming Performance - YouTube

Konu altında görüşlerinizi paylaşabilir ve paylaşılmasını istediğiniz oyunları belirtebilirsiniz. Teşekkürler.

Bana oyun testlerini korsandan yaptınız gibi geldi. Malum, Hitman 2 henüz çıkmadı ama oyun çıkmadan korsanı çıktı...

Testlerde yer alan tüm oyunlar ve işletim sistemim orjinaldir.Korsan oyun yada uygulama kullanmıyorum.Hangi oyunun hangi sürümünün çıkıp çıkmadığını inanın bilmiyorum sadece oynamak istediğim oyunları çıkmadan önce önsiparişle alıyorum.Örneğin 3 Aralıkta çıkacak olan Just Cause 4 gibi :)

Dosya Ekleri

• Assasins's Creed Odyssey.PNG
    Assasins's Creed Odyssey.PNG
    164,4 KB · Görüntüleme: 104
  • Far Cry 5.PNG
    Far Cry 5.PNG
    183,4 KB · Görüntüleme: 106
  • Hitman 2.PNG
    Hitman 2.PNG
    173,7 KB · Görüntüleme: 98
  • Shadow Of The Tomb Raider.PNG
    Shadow Of The Tomb Raider.PNG
    146,2 KB · Görüntüleme: 112
  • Just Cause 4.PNG
    Just Cause 4.PNG
    95,3 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
O monitörle mi yaptınız testleri?

ASUS VG248QE ile testleri gerçekleştirdim.Monitöre G-SYNC yükseltme kiti alarak montajladım ve ürünü G-SYNC monitör olarak kullanıyorum.Nvidia DSR ilede doğal çözünürlüğünün üzerinde testlerde görüldüğü üzere 2560x1440p ve 3840x2160p çözünürlüklerde kullanabiliyorum.
Battlefield V ve Wolfenstein II 4K Performans videoları eklenmiştir.

ASUS VG248QE ile testleri gerçekleştirdim.Monitöre G-SYNC yükseltme kiti alarak montajladım ve ürünü G-SYNC monitör olarak kullanıyorum.Nvidia DSR ilede doğal çözünürlüğünün üzerinde testlerde görüldüğü üzere 2560x1440p ve 3840x2160p çözünürlüklerde kullanabiliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı