Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.
ark.intel.com
Bu, 2010 yılında çıkmış bir laptop işlemcisi, @Shimada Sensei muhtemelen o GT730'ları da varsa mini-PCIe ile takıyorlar diye düşünüyorum.
Sapphire Radeon RX 550 2G D5 Pulse 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bence sistemi 2. el olarak elinden çıkart. Aynı şekilde sen de i7 diye satarsın abartmadan. 1000 TL ve üstüne tahmini 2000 TL de buradan gelse 3000 TL'ye daha iyi ve güncel bir sistem toplanır.
Bence sistemi 2. el olarak elinden çıkart. Aynı şekilde sen de i7 diye satarsın abartmadan. 1000 TL ve üstüne tahmini 2000 TL de buradan gelse 3000 TL'ye daha iyi ve güncel bir sistem toplanır.
1800E aldım sistemi ve ilk başta Adobe render edit programları PS vs şeyler için almıştım o yandan bir sıkıntım yok ama hafiften Gaming'e dönmek istedim.
Yaş 15 yani bana yazın ne kadar para verecekler orası bile kesin değil yani 1000TL'yi bile çıkaramayabilirim.