Intel Core i7 sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
1000TL
1800 TL'ye I7M 640 mı :D kesin Izoly veya Turbox falandır.
Suanda evde degılım ve islemcinin tırt oldugunu bılıyorum kuzenım i7 olduguna bakma i5 görevi görür demişti cidden o kadarmı kötü.

Ne i5'i hocam ikinci nesil i3 bile geçer bunu 2 çekirdek 4 izlek :D.

Bu, 2010 yılında çıkmış bir laptop işlemcisi, @Shimada Sensei muhtemelen o GT730'ları da varsa mini-PCIe ile takıyorlar diye düşünüyorum.

Dostum boşver ekran kartını. Aldığın bilgisayar i yedili!

1800e aldım sistemi ve ilk başta Adobe render edit programları ps vs şeyler için almıştım o yandan bı sıkıntım yok ama hafiften gaminge dönmek istedim

yaş 15 yani bana yazın ne kadar para vericekler orası bile kesin değil yani 1000tlyi bile çıkaramayabilirim
Bence sistemi 2. el olarak elinden çıkart. Aynı şekilde sen de i7 diye satarsın abartmadan. 1000 TL ve üstüne tahmini 2000 TL de buradan gelse 3000 TL'ye daha iyi ve güncel bir sistem toplanır.

Bence sistemi 2. el olarak elinden çıkart. Aynı şekilde sen de i7 diye satarsın abartmadan. 1000 TL ve üstüne tahmini 2000 TL de buradan gelse 3000 TL'ye daha iyi ve güncel bir sistem toplanır.
Bilmiyorum ben sistemimden gayet memnunum :)

1800E aldım sistemi ve ilk başta Adobe render edit programları PS vs şeyler için almıştım o yandan bir sıkıntım yok ama hafiften Gaming'e dönmek istedim.

Yaş 15 yani bana yazın ne kadar para verecekler orası bile kesin değil yani 1000TL'yi bile çıkaramayabilirim.

Biraz çalış bu sistemi hurdacı ya ver ailende 500 600 koysun o zaman güzel bir APU sistem toplanabilir.

1030 arıyor isen ben sana uyguna bırakayım. Bana pm atabilirsin
hemen almıcam üstümde para olsa alırdım
Fırsatınız olduğunda kasanın içinden fotoğraf atabilir misiniz?
birazcık beklettiğim için özür dilerim ve kardeşim çektiği için ancak bu kadar çekebilmiş
WhatsApp Image 2020-08-12 at 12.59.21.jpeg
WhatsApp Image 2020-08-12 at 12.59.22.jpeg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı