AMD fiyat artırmaz bence yeni nesil için aksine daha güçlü ve yine fiyat konusunda cazip işlemciler sunacak, kullanıcıları yakalamayı ve işlemcilerin performansları ile artık tercih noktası oldu, uzun zamandır tekel haline gelmişti Intel başka alternatif yoktu ve şimdi büyük bir rekabet söz konusu, şu an için AMD kendi çizgisini bozmadan devam edecektir diye tahmin ediyorum kesin olmasa da bazı forumlarda AM4 ile devam edebilirler diyorlar ben pek sanmıyorum ama olabilir de 7nm ile devam etmezler bu durumda bence, ek olarak Intel'in bu durumu kendi takoz mimarileri sonucunda ortaya çıktı kendileri için büyük kayıp 10. nesilde 14nm ile aldıkları kötü sonuç bence ders olmalıydı onlar aksine 14Nm'nin sınırlarını zorluyorlar büyük ihtimalle 10nm ile yine sahneye giriş yaparlar ama AMD'yi artık geri plana atamazlar bir kere kaybetti kullanıcılarını. Bu olay gelecek yeni işlemcilerin hem daha güçlü hem de fiyat olarak daha cazip olacağı düşüncesindeyim iyi bir rekabet ortamında kazanmanın tek yolu uygun fiyat ve yüksek performans bu da biz son kullanıcılar için daha iyi olur.