Intel Core i9-11900K İncelemesi

Ah Intel ah ne zaman öğreneceksin... Intel 1.nesil den 7.nesile kadar i3 2/4, i5 4/4 , i7
4/8 yaptın. AMD FX ile berbat bir haldeyken şimdi sen onun durumuna düştün. 8 çekirdekli işlemci çıkarıyorsun bari TDP düşük olaydı ya. 10.nesil F/P dedik ama 11.nesilin hali ne böyle. Zamanında i7 diye sattığın işlemciler AMD sayesinde i3 durumuna geldi ama hala aklın başına gelmedi. 10.nesile göre adam akıllı bir performans artışı yok. H410 ve B460 anakartlara 11.nesil desteği de vermedin. 11.nesil den ümidim yoktu zaten ancak güzel bir tek çekirdek performansı ve düşük güç tüketimi beklerdim ve 10.nesil fiyat politikası ile gelseydin de hem AMD fiyatları düşürmek zorunda kalırdı hem de en azından 12.nesile geçmeden önce kral geri dönüyor mesajı güzel olurdu. Ah Intel Ah ne hallere düştün...

Apple Silicon işlemcilerin acil olarak Mac Pro'ya çıkması dileği ile. Workstation tarzı bilgisayar isteyenlere mükemmel bir çıkış yolu olacaktır. Bu sıcaklıklar ve güç tüketimi trajik bir durum resmen.

Yorumu Intel fanlarına bırakıyorum.
Ekran Görüntüsü (12).png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı