Çözüldü Intel denetim paneli tam ekran seçeneği yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

babakeshh

Femtopat
Daha fazla  
Ben bir laptop kullanıcısıyım ve CS:GO oyuncusuyum ve CS:GO'yu 4:3 oynamak istiyorum fakat yanlarda Black bar oluyor ve Intel denetim paneline girdiğimde bende tam ekran seçeneği yok. Bunu nasıl halledebilirim?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    279 KB · Görüntüleme: 195
Çözüm
Oynamak istediğini çözünürlüğe alıp oradan tam ekrana ölçeklendir de. Sonra 1080p'ye geri çek. Eğer oyuna girdiğinde hala siyah bar varsa oynamak istediğin 4:3 çözünürlüğü oyuna girmeden masaüstü çözünürlüğü olarak ayarla. Oyundan çıkınca tekrar 1080p'ye ayarlarsın.
Technopat yetkilileri yardımcı olsaydı keşke. Bende çok aradım ya oyun hevesim kaçtı bu durum yüzünden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamak istediğini çözünürlüğe alıp oradan tam ekrana ölçeklendir de. Sonra 1080p'ye geri çek. Eğer oyuna girdiğinde hala siyah bar varsa oynamak istediğin 4:3 çözünürlüğü oyuna girmeden masaüstü çözünürlüğü olarak ayarla. Oyundan çıkınca tekrar 1080p'ye ayarlarsın.

Çözüm
Bende de tam tersi blackbar olmasını istiyorum oyunu alta attığım sırada panelde değiştirebildiğimi fark ediyorum ancak çok hızlı değiştiği için değiştiremiyorum bir keresinde yapmayı başardım ve kaydettim ancak yine eski haline dönmüş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı