Intel DH61WW anakart nasıldır?

Daha fazla  
Arkadaşlar doğru dürüst bilgi bulamadım hiç. Bunu i5 2400 işlemci ve 4GB RAM ile 500TL ye alacağım.

Şimdi bu anakart ile MSI RX460 4GB kullanacağım işte Akasa Viper 600W PSU, HDD falan. Anakart hakkında bilgisi olan var mı? Nasıldır çok mu eski? Alınır mı? Kronik herhangi bir sorunu var mı :kararsız:

Platform eski olduğu için doğal olarak anakart da eski. Bu zamana kadar yaşadıysa, bir sorunu yok demektir. Giriş çıkışlarını test etmek lazım. Bir sorunu yoksa, alınabilir. Bu ayardaki sistemler aşağı yukarı bu fiyatlardan satılıyor. Ama RAM 8 GB olsa çok daha iyi olur. Onu dile getirerek birazcık daha pazarlık yapabilirseniz iyi olur. 2*4 GB RAM sizi bu sistem ile idare edecektir.

Platform eski olduğu için doğal olarak anakart da eski. Bu zamana kadar yaşadıysa, bir sorunu yok demektir. Giriş çıkışlarını test etmek lazım. Bir sorunu yoksa, alınabilir. Bu ayardaki sistemler aşağı yukarı bu fiyatlardan satılıyor. Ama RAM 8 GB olsa çok daha iyi olur. Onu dile getirerek birazcık daha pazarlık yapabilirseniz iyi olur. 2*4 GB RAM sizi bu sistem ile idare edecektir.
Zaten şuan 4GB RAM elimde var. Yan kasayı yükseltmek amacıyla bu üçlüyü alacağım.
Deneyip elden alacağım için tüm giriş çıkışları kontrol edeceğim. Normalde sağlam araştırıp az çok bir şeyler bulurum lakin dediğim gibi doğru dürüst bilgi bulamadım. Burada da bu anakartı kullanan vardır diye tahmin etmiştim sanırım yok. Yorumun için sağol :)
Ekleme: Ankete göre daha iyisi bulunabilir diyen var. Alınmaz diyen var. Yorum niye yok :)
Ekleme(2): Son 2 gün arkadaşlar yok mu hiç kullanan bu anakartı? 2 gün sonra alınacak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı