Intel DPTF sürücüsü kaldırılabilir mi?

Hocam buraya olan kısma kadar sizi çok iyi anladım, gerçekten cok açıklayıcı bir yazı olmuş elinize sağlık, bu kısımda ise;
"DPTF ile çizilmiş olan sınırlar içinde güç yönetimi uygulanır. Ya daha performanslı çalıştırır. Ya da daha düşük performanslı çalıştırır. Bu üreticinin verdiği desteğe kalmıştır. Şu an da güncel işletim sistemi kullandığınız için bu i5 1240p işlemcisinin yönetimini üreticiye bırakmak zorunda değilsiniz. Windows kendisi gereken sürücüleri kurup ona göre güç yönetimini yapacaktır. DPTF sürücüsü kullanıcının isteğine bağlanmaktan ziyade bilgisayarın güç yönetimi olarak optimumda kalabilmesi için üreticinin verdiği bir yapılandırma gibi düşünebilirsiniz. Eski nesil (Windows 7 8 işletim sistemi destekleyen) sistemlerden bahsetmiyorum. Bu işlemciyle bunları zaten kullanmazsınız.
Sormak istediğim, "Üreticiye bırakmak zorunda değilsiniz" cümlesinden ben bu sürücüyü kurup kurmamakta özgürüm anlamı çıkıyor mu? Bir anlamda bana kısıt olabilecek 18W sınırı bu sürücünün olmaması durumunda, ortadan kalkıyorsa ben bu sürücüyü yüklemeyeceğim.

Hocam buraya olan kısma kadar sizi çok iyi anladım, gerçekten cok açıklayıcı bir yazı olmuş elinize sağlık, bu kısımda ise;

Sormak istediğim, "Üreticiye bırakmak zorunda değilsiniz" cümlesinden ben bu sürücüyü kurup kurmamakta özgürüm anlamı çıkıyor mu? Bir anlamda bana kısıt olabilecek 18W sınırı bu sürücünün olmaması durumunda, ortadan kalkıyorsa ben bu sürücüyü yüklemeyeceğim.
Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı