eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 Intel driveri sildim. İndirdim kurmaya çalışınca açılmıyor ama görev yöneticisinde açık gözüküyor,
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 7 Mart 2021 #2 eater dedi: Intel driveri sildim. İndirdim kurmaya çalışınca açılmıyor ama görev yöneticisinde açık gözüküyor, Eki Görüntüle 911104 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden güncellemeyi dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
eater dedi: Intel driveri sildim. İndirdim kurmaya çalışınca açılmıyor ama görev yöneticisinde açık gözüküyor, Eki Görüntüle 911104 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden güncellemeyi dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #3 YFK dedi: Aygıt yöneticisinden güncellemeyi dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
YFK dedi: Aygıt yöneticisinden güncellemeyi dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olmadı.
fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #4 Hocam Microsoft Store uygulamasından indirin Intel Graphics'i bende aynı hatayla karşılaştım Microsoft'dan indirdiğimde düzeldi sorunum gayetde güzel çalışıyor. Artı 0 Eksi
Hocam Microsoft Store uygulamasından indirin Intel Graphics'i bende aynı hatayla karşılaştım Microsoft'dan indirdiğimde düzeldi sorunum gayetde güzel çalışıyor.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 7 Mart 2021 #5 eater dedi: Olmadı. Eki Görüntüle 911132 Genişletmek için tıkla... İnternetten aradın değil mi? Artı 0 Eksi
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 7 Mart 2021 #6 Intel HD Graphics sürücüsü kurmaya çalışıyorsun galiba. Direkt olarak bunu indirip çalıştırınca olmuyor mu? https://downloadmirror.intel.com/30196/a08/win64_15.40.5171.exe Artı 0 Eksi
Intel HD Graphics sürücüsü kurmaya çalışıyorsun galiba. Direkt olarak bunu indirip çalıştırınca olmuyor mu? https://downloadmirror.intel.com/30196/a08/win64_15.40.5171.exe
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 7 Mart 2021 #7 Konuyu kim çözdü ? Artı 0 Eksi
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #8 Çözdüm sorunu bilgisayarda güncelleme varmış yapıyorum şu an. Araasında Intel de var. YFK dedi: Konuyu kim çözdü? Genişletmek için tıkla... Harbi LAN. Sen yazınca gördüm. Artı 0 Eksi
Çözdüm sorunu bilgisayarda güncelleme varmış yapıyorum şu an. Araasında Intel de var. YFK dedi: Konuyu kim çözdü? Genişletmek için tıkla... Harbi LAN. Sen yazınca gördüm.