Edge'de açılıyor. Ben Google Chrome'da açılmasını istiyorum. Herhalde varsayılan olarak Edge'yi seçtim yanlışlıkla. Şimdi varsayılana Google Chrome yapayım dedim, beceremedim. Nasıl yaparım?
Edge'de açılıyor. Ben Google Chrome'da açılmasını istiyorum. Herhalde varsayılan olarak Edge'yi seçtim yanlışlıkla. Şimdi varsayılana Google Chrome yapayım dedim, beceremedim. Nasıl yaparım?
Çok teşekkürler oldu evet. tek bir sorunum kaldı bu programı yüklüyorum yüklendi görünüyor ama c diski program data/intel/ DS/downloads a baktığımda boş görünüyor!.bu yüzden mi acaba program hata veriyor?bunu nasıl yaparım?
Çok teşekkürler oldu evet. tek bir sorunum kaldı bu programı yüklüyorum yüklendi görünüyor ama C:\Program Data/Intel/DS/Downloads'a baktığımda boş görünüyor. Bu yüzden mi acaba program hata veriyor? bunu nasıl yaparım?
Evet farklı yere yüklenmiş. C /program files 86 /intel .Demek ki buraya yüklenmesi sıkıntı değil çünkü önceden çalışıyordu. Windows uptade ile böyle olması sonra düzeltilmesi mümkün mü acaba çünkü bildiğim son değişiklik Windows uptade yapmıştım