sıfır için 150 liraya kadar çıkabilirim öğrenciyim sonuçta fazla toplu para geçmiyor elime. ikinci el sağlam olursa 80-100 alabilirim. bu paraya olmaz diyorsanız onuda düşünürüm yapacak bir şeyim yok çünkü para kazanma durumum yok sağlığım müsait değil
İşlemcini de değiştirmelisin, artık bu anakartlara 2.el işlemciler ucuza satılıyor.
Ekran kartı, işlemci, ram al. Bunlar için max. ne kadar bütçe ayırabilirsin? Öneride bulunayım.
sıfır için 150 liraya kadar çıkabilirim öğrenciyim sonuçta fazla toplu para geçmiyor elime. ikinci el sağlam olursa 80-100 alabilirim. bu paraya olmaz diyorsanız onuda düşünürüm yapacak bir şeyim yok çünkü para kazanma durumum yok sağlığım müsait değil
abi ben taksitle alacak olanağı nerden bulayım doğru söylüyosun haklısın ama bu kartla eşdeğer daha mütevazi fiyatlarda kart yokmudur ? yoksa da ben bu kartı alsam işlemci ve ram'ime rağmen oyun performansımı istediğim düzeye çıkartır mı ?
he bir de ek olarak şu psu olayı var benim bilgisayar oldukça eski psu bakımından r7 250'yi kaldırır mı yoksa sorun çıkartır mı ? psu da işin içine girerse 600 liradan aşağı çıkamam çünkü toplamda benim hayaller yatar.
Sapphire Amd Radeon R7 240 Boost Lite 2GB 128Bit DDR3 Fiyatı mesela bu çok iyi gibime geldi fiyatına göre bunu almayı düşünüyorum beyler. eğer bu uygun olursa 50 lira da işlemciye ayırırım 2. el ama ne kadar etkiler bilemem tabi 35 liraya şu an kullandığımdan biraz daha iyisini bulmuştum mesela
takip ettiğim ve çözebildiğim kadarıyla senin işin iyi bi ekran kartıyla olur gibi gözüküyor kardeşim. ama ekran kartını çok iyi seçmen lazım zamanım olsa araştırırdım ama çok doluyum bu aralar bu kadar tavsiye verebileceğim sana
hd 6570 al arkadaşımdada vardı battlefield 4 ve ac4 black flag akıcı şekilde bitirdi ama ayarlara hiç dokunmadı çözünürlük 1440-900 oynadık bitirdik ikisinide ama ramleri 4 yap bide bu kartı al tmmdır Asus Hd6570 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar anakart ddr kaçsa ona göre al ramleri