İntel Dual Core E2180 ve ATİ Radeon X1550 oyun performansı nasıl olur?

ekran kart için ne kadar bütçen mevcut kardeşim ?

sıfır için 150 liraya kadar çıkabilirim öğrenciyim sonuçta fazla toplu para geçmiyor elime. ikinci el sağlam olursa 80-100 alabilirim. bu paraya olmaz diyorsanız onuda düşünürüm yapacak bir şeyim yok çünkü para kazanma durumum yok sağlığım müsait değil

sıfır için 150 liraya kadar çıkabilirim öğrenciyim sonuçta fazla toplu para geçmiyor elime. ikinci el sağlam olursa 80-100 alabilirim. bu paraya olmaz diyorsanız onuda düşünürüm yapacak bir şeyim yok çünkü para kazanma durumum yok sağlığım müsait değil

Tamam O Zaman Sapphire R7 250 Al kardeşim 218tl

nakit almak zorunda değilsin

5 taksit : Ayda 43tL
9 taksit : Ayda 23tL verirsin olur biter

Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Tamam O Zaman Sapphire R7 250 Al kardeşim 218tl

nakit almak zorunda değilsin

5 taksit : Ayda 43tL
9 taksit : Ayda 23tL verirsin olur biter

Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

abi ben taksitle alacak olanağı nerden bulayım doğru söylüyosun haklısın ama bu kartla eşdeğer daha mütevazi fiyatlarda kart yokmudur ? yoksa da ben bu kartı alsam işlemci ve ram'ime rağmen oyun performansımı istediğim düzeye çıkartır mı ?

mesela Sapphire Hd6570 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu kart ile r7 250 arasında performans farkı fazla mıdır sizce ? 60 lira fiyat farkı var çünkü az değil

he bir de ek olarak şu psu olayı var benim bilgisayar oldukça eski psu bakımından r7 250'yi kaldırır mı yoksa sorun çıkartır mı ? psu da işin içine girerse 600 liradan aşağı çıkamam çünkü toplamda benim hayaller yatar.

Sapphire Amd Radeon R7 240 Boost Lite 2GB 128Bit DDR3 Fiyatı mesela bu çok iyi gibime geldi fiyatına göre bunu almayı düşünüyorum beyler. eğer bu uygun olursa 50 lira da işlemciye ayırırım 2. el ama ne kadar etkiler bilemem tabi 35 liraya şu an kullandığımdan biraz daha iyisini bulmuştum mesela

takip ettiğim ve çözebildiğim kadarıyla senin işin iyi bi ekran kartıyla olur gibi gözüküyor kardeşim. ama ekran kartını çok iyi seçmen lazım zamanım olsa araştırırdım ama çok doluyum bu aralar bu kadar tavsiye verebileceğim sana

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı