Intel Dual-Core E5300 sistem takılma sorunu

mey01

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2019
Mesajlar
80
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Win 11 / B450 ASRock / Ryzen 5-5600 / RX 6700 XT 12 GB 192Bit / 16 GB DDR4 3200Mhz / Thermaltake S200 / 650+80 psu
Cinsiyet
Erkek
Sistemim;
Windows 7 Professional 64 Bit.
Anakart: G31M-ES2l.
İşlemci: Intel Dual-Core E5300 @ 2.60 GHz.
RAM: 4 GB 400MHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT220 1GB 128Bit.
Harddisk: 320GB.

Sistem böyle arkadaşlar. Oyunlarda FPS 60, 70 iken bir anlık 1, 2 değerlere düşüyorum. İşlemciyi mi yükseltmeliyim neyi yükseltmem gerek. Çok büyük sistem gereksinimli oyunlarla işim yok pek normal sıradan oyunları takılmadan oynamak istiyorum. Ekran kartını yeni aldım bu arada düşündüğüm kadarıyla işlemci yetersiz gibi. Konu hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu arada anakartım Q serisi işlemcileri destekliyor ama onlar pahalı olduğu için çok fazla para vermek istemedim. E7600 ya da E8500 takılmaları düzeltir mi sizce?

Oynadığım oyunlar MTA San Andreas ve Zula. Ara sıra GameLoop'tan PUBG'e girdiğim de oluyor.
 
Çok normal o bilgisayarın takılması bir de sen o bilgisayarı çok zorluyorsun. Bence Full yenilemen lazım PC'yi yenilemezsen zaten 2-3 yıla bir değeri kalmayacak o bilgisayarın.

Sağ ol birader çok mutlu oldum çok yardımcı oldun :) kesinlikle bende öyle düşünüyordum zaten.
PUBG Mobile zaten stabil bir oyun değil, sizin sisteminizde üstüne katık olmuş.

Daha önce oynayıpta 1 olmuşluğum bile var :) ama doğrusu öyle tabii.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı